Cau vsichni..Mam dotaz-mam Alfu 1,8.T.S.a zrovna ted jsme dodelali generalku motoru..Vse je zatim v poho,ale auto nema skoro zadnej vykon.Hrabali jsme se v tom a zjistili,ze je spatne zapojená lambda.Byla uz spatne zapojena kdyz jsem to koupil,protoze ja jsem s ni nic nedelal mam jí skoro rok a pul..Myslíte,ze by diky tomu odešel počítač nebo řídící jednotka???Protoze napájecí kabel z lambdy byl zapojen uplne na jinech kabel..Kdyby jste mi mohl někdo poradit,jestli se náhodou neda preprogramovat-nebo nahrat nový softver-nebo za kolik se dá sehnat jiny počítač byl bych vděcnej...Zatim diky moc..
10.19, 1. 2. 2007, odpověděttest,reset ŘJ přes exam,zkusit novou váhu
17.37, 5. 2. 2007, odpovědětChce to poradně všechno proměřit nez budes menit ECU
19.16, 5. 2. 2007, odpovědětmáme ten samý problém. špatný výkon, diagnostika ukazuje, že vše super. Máme Alfu 1,8 T.S. rok výroby 98. Dočetli jsme se v časopisu ojetin, že právě Alfy s rokem výroby 98-99 mají špatné řídící jednotky a u všech vozů je vyměňovali. Je možný, že u té naší to neudělali. Nevíte, kde se dá sehnat nová ŘJ?
11.57, 12. 2. 2007, odpovědětpři startování studeného motoru má snahu hned chytit, ale vzápětí chcípne. Po opakovaném startování se motor hádá trvá pár vteřin než naskočí, ,musím déle točit. Jedná se o 1.8 TS. Ptám se jestli je to řídící jednotkou, čus.
8.48, 15. 2. 2007, odpovědět