Mam taky problem. Najprv sa mi stavalo, že som zasvietil svetla a zadne svetlo mi pomaličky zhaslo a svietilo len minimalne. Teraz ked vipnem svetla, tak mi stale svieti lave zadne svetlo. Vyberem kluce a zadne svetlo svieti stale. Poradte kde moze byt problem. Je problem v kostre? Kde to je vlastne ukostrene? diky
13.43, 10. 2. 2009, odpovědětMatto,pozri si pozorne káble v združenom svetle,niekdedochádza k dotiku-máš tam skrat!
13.51, 10. 2. 2009, odpovědětcau , mne zas ked zasvietim hmlovky tak vzadu svieti jedna hmlovka a jedna lava spiatočka....a pri spiatočke svvieti len ta jedna spiatočka....tiež tam je skrat?
15.10, 10. 2. 2009, odpovědětBud ti to zateka vzadu a tym padom pozri zadne svetla alebo skor u alfy zly minusovy kontakt na (pod) baterii sposobuje rozne podobne zahady :))))) precisti ukostrenie, kde sa da...
22.36, 10. 2. 2009, odpovědětto jsou špatné kontakty vzadu u světel. mě to zas dělalo, že když jsem měl rozsvíceno a pustil jsem blinkry tak zadí světla blikaly jak na diskotéce.
22.45, 10. 2. 2009, odpovědět