prosim o radu.dva tyzdne stala teraz nemozem nastartovat.baterka ok.otocim klucom a nenastartuje len cvaka v motore a blika pristrojovka.je to 2.0selespeed.ma niekto skusenosti?diky za rady
18.13, 11. 2. 2009, odpovědětA kolik voltu ti ukázala baterka?Jestli ti zhasínají kontrolky tak to vypadá na tu baterku.
18.19, 11. 2. 2009, odpovědětmej jsem to samo..vadny snimac otacek..
18.25, 11. 2. 2009, odpovědětno to som nemeral ale ta pristrojovka zhasina zaroven s tym cvakanim pod kapotou cvak zhasne cvak zhasne naraz asi v polsekundovych intervaloch.ono ani nepretoci motor len to cvaka este sa mi to nestalo neviem zeby som dal nabit baterku?ale kontrolky svietia jasne neslabnu.
18.31, 11. 2. 2009, odpovědětA co takhle startér? To cvakání by možná odpovídalo tomu, že vechno je tak jak má být, jen pastorek startéru se nevysune do záběru a neroztočí se...Zkus někoho požádat, aby Ti při startování nečím poklepal na startér....
18.38, 11. 2. 2009, odpovědětmě pomáhalo na jiným autě když to dělalo to samy dát kvalt a trochu postrčit do auta a pak to šlo normálně. pak mi tam vyměnily nějaký relé nebo co a šlapalo to jak má.
18.50, 11. 2. 2009, odpověděthm ale co to blikanie pristrojovky?a dat kvalt a postrcit nepojde lebo je to selespeed elektronicka prevodovka sekvencne pakov alebo na volante...ked zaradis tak pred startom samo hodi neutral.a experimentovat moc nechcem az neodseriem nieco ine...ja len ci mal niekto nieco podobne?
19.20, 11. 2. 2009, odpověděttak dam nabijat baterku zajtra.a uvidime no vravim stala dva tyzdne.
19.33, 11. 2. 2009, odpovědětja som mal podobne. nestartovalo vobec, len tocilo. stalcil som plyn a auto slo. ked som pustil plyn, motor skapal. nakoniec som sa nasral , ze idem do servisu a cestou sa to spravilo samo. pred tym som dobijal rok staru baterku. poistky ok. vyzeralo to na snimac otacok...nakoniec sa to spravilo samo. odvtedy druhy mesiac a vse ok, autak startuje na 1x.
19.56, 11. 2. 2009, odpověděttak bola to baterka nabijat uz napomohlo tak som musel kupit novu auto slape ako hodinky chytila na prvy raz
20.47, 13. 2. 2009, odpovědět