čau chlapi,jsem nový a hrdý majitel 156 ts.ale mám s ní malinký problém...když jí nastartuju studenou běží fakt klidně a tiše.zahřeju jí na provozní teplotu a pořád běží klidně.když jí ale chcípnu a po několika minutách opět nastartuju řachtá jak nafťák několik vteřin hodně nahlas a pomalu se to řechtání ztrácí.výkon má dobrý.olej jsem vyměnil,dal jsem selenii 20k 10w 40.nevíte někdo co to je?
12.55, 12. 2. 2009, odpovědětto dělá každej starší benzíňák,neni to žádná chyba auta
13.38, 12. 2. 2009, odpověděttak to nevim,mě to normálně hlasitějš zaklepe jako traktor hned při startu a za pár vteřim utichne.Prostě jako dělaj starší benzíny,ale třeba to máš jinak
14.42, 12. 2. 2009, odpovědětdej ji hned do servisu a nech vymenit panve na klice,bude chycena.novy panve i s praci vyjdou tak na 5000 se znamosti,ale kdyz udelas motor bude to za 30,000.A taky se vyser na nejakou 10w 40 ale koukej ji davat 10w 60-plna syntetika pro zavodni motory a da se koupit od TEXACA,OMW,mozna i u CASTROLU,ale ja ji jinde naz ne OMW zatim nesehnal.V hydraulaickejch zdvihatkach to nebude,protoze i na sucho bezi tise,ale jen chvili pak je kurva slyset.........mel jsem stejny problem jak ty a stalo me to tech 30,000 a ne 5000,bohuzel.A olej men vzdy o par tisic driv nez bys mel a nic se nemuze stat.A taky nech zkouknout olejove cerpadlo,mozna bude v hajzlu.Tak zatim a opatrne,156 2,0 T-Spark je dost ziva selmicka:))))))Ja z ni dostal 225km/h.........a hlavne-BABY NA NI KURVA LETEJ:)
14.05, 15. 2. 2009, odpovědět