ahoj mám možnost koupit bezairbagové sedačky...v autě mám tedy airbagové.. Mám velmi stručný pro vás možná hloupý dotaz..pujde to?:-)) podle mě ne, neboť ŘJ to nevezme, bude psát chybu,nebo se pletu? modlím se aby tu někdo napsal že jo:-)) Nevadí mi že přijdu o bagy v sedačce, jen chci aby mi fungovaly pyropásy a dva přední pytle...díky kluci:-)
8.44, 14. 2. 2009, odpovědětjde to airbagy v sedackach se daji nahradit odporem tusim, ze 1,2 ohmu a kdyz to vymenis pri odpojene baterce pocitac bagu se bude chovat, jako by tam byly.Hodne stesti
9.49, 14. 2. 2009, odpovědětHH tj, budu to potřebovat... Je to svým způsobem blbost, ubírat bezpečnost, ještě si to rozmyslím jinak díky
9.57, 14. 2. 2009, odpovědětJseš magor.Potřeboval bys zažít nějakou pořádnou ránu aby jsi takový kokotiny pustil z hlavy.A pásy nezapomeň taky odmontovat
11.20, 14. 2. 2009, odpovědětAby někdo nedal ránu tobě
17.22, 14. 2. 2009, odpovědětJa nechapem na co chces mat menej bagov , to je proti zdravemu rozumu...podla mna cim viac tym lepsie,ale to je tvoja vec
17.27, 14. 2. 2009, odpovědětHele LUCAS. Moc tady nemackuj. Nikdo z nás nemůže za to, že to máš v hlavě vymázlý a chceš se zabít. To dělej bez nás. Tak si možná ještě odmontuj brzdu a volant.
17.37, 14. 2. 2009, odpovědětProminte že sem to chtěl vědět, jestli to pujde nebo ne.. Příště se optám asi jinde, nebaví mě odpovídat takovejm dementům co umí jen urážet.. Normálně sem se zeptal.. stačilo napsat: pude to,ale je to zbytečný.. to já vím taky že si pohorším... ale píčus si musel rejpnout co?!
18.16, 14. 2. 2009, odpovědětNeřeš..tady je normalní že když sem hodíš dotaz tak se vždy najde nějaký ocas kterej se bude navážet...a urážet
18.33, 14. 2. 2009, odpovědětDrsnej kluk. Nejseš Chuck Norris? Podle toho jak krásně mluvíš tak si prodělal nejmíň lobotomii. To by vše vysvětlovalo. S půlkou mozku nemůžeš dělat zázraky. Tak zdar LUCAS
18.34, 14. 2. 2009, odpovědětjá nevím, proč když se tady někdo na něco zeptá tak mu někdo akorát začne nadávat. Já nemám ani jeden airbag (volant mám sportovní) a u spolujzdce taky vyndanej. teď jsem zvědav co o mě napíšete.
18.37, 14. 2. 2009, odpovědětNerad rozpoutávím boj tady na foru ale todle mě může nasrat když se do mě někdo pustí. V autech se nevyznám skoro vůbec, jen co kde vyčtu. Ano je to volovina dávat tam bezpytlový sedačky, už to vím.. Ale pár lidí by sem mělo házet podobné reakce normálně jako lidi, protože to já sem pak taky sprostej a nějaký půl mozky na mě nezkoušejte jo?
18.47, 14. 2. 2009, odpovědětPOKIAL SA NEPRIPUTAS TAK JE TI AIRBAG NA DVE VECI PRETOZE KED SI NENI PRIPUTANY TAK TI MOZE ZLOMIT VAZ
18.52, 14. 2. 2009, odpovědětjj poutám se..i magoři jako já se občas přikurtujou:D
18.56, 14. 2. 2009, odpovědětHele,tak jde všechno,přinejhoršim budeš mít nefunkční pytle.No a co?Přinejhoršim zhebneš-a nebo můžeš skončit na vozejku.Taky se ale stát nikdy nemusí nic.Je to tvoje volba,tvoje riziko.Nechápu smysl za co vyměníš vlastní bezpečnost.To nemá logiku,opravdu ne.Jinak samozřejmě že to půjde,dáš tam ten odpor a co když ti pak díky těm odporům nevystřelej přední pytle?Nikdy nemůžeš vědět co se stane,ale až poletíš ze silnice,nebo někdo do tebe,tak v tý chvíli si tu krávovinu teprve uvědomíš.Je vidět,že se ti zatím nikdy nic nepřihodilo a to samý ti ostatní vyndavači pytlů a sundavači pásů.Jinak bys tohle nikdy neudělal.
19.57, 14. 2. 2009, odpovědětjá teda nevim,at si dělá každej co chce.Já osobně jsem chtěl auto s výbavou,tak mám aspon ty 4 aibraky.Mě osobně se líbí sportovní sedačky od FK racing,ale azas ale,proč platit za vkus,když ne za bezpečnost.Tak nakonec jsem zvolil metodu,a to ponechat auto bezbčné i když je nebezpečné.Tak si myslim,že se tady nemusí napadat,prtože je to na každym jakej má vkus.A jestli se mi bude líbit nárazník z traktoru,tak si ho tam dám at se to někomu líbí nebo ne.Jo a že každej něco scháníte,otom už nemluvíte,někdo předělává interier do kuže,někdo volanty atak.Mějte svuj rozum.Tady by jste měli držet snad trošku při sobě ne.
20.27, 14. 2. 2009, odpovědětale tie sedačky čo chce sú parádne http://pictureup.cz/thumb/verejny/32253225p1020568.jpg to sú TI alebo GTA?
20.33, 14. 2. 2009, odpovědětja by som ich bral- nemám bočné abg
20.36, 14. 2. 2009, odpovědětMám kontakt na týpka co je prodává, jo jsou fakt hezký ale po této debatě jsem usoudil že bude lepší když už tak sedačky s pytlema a nebo zkrátka nic.. prej jsou z GTAčka.. nechápu že nemaj pytle, to se může stát jen mě... jinak sry za mé ostré připomínky, někdy se nechám vyvézt z rovnováhy a pak se musím resetnout:-)
17.41, 15. 2. 2009, odpovědětjsou pěkné ale nevim ,já mám seriovku a rozdíl nenï moc velkej,akorád že tam nemam znak alfi a mnavíc tam mám ty blbý pitle
20.11, 15. 2. 2009, odpověděta za kolko je predava ten typek..?
20.23, 15. 2. 2009, odpovědětokolo 3500,-- je to na domluvě si myslím Já už o sedačkách nechci slyšet, vždycky si něco umínim a pak to akorát na něčem ztroskotá nebo to neseženu:D
20.31, 15. 2. 2009, odpovědět