Zdar chlapi,po delší jízdě ve městě nebo při častém řazení mi začíná vrzat spojkový pedál.Je to zvuk jako když vám doma vržou dveře.Vrže to čím dál častěji.S tímhle jsem se ještě nesetkal potřebovalbych vědět kde a hlavně čím to máznout nebo zda je nutno něco vyměnit.Díky
8.52, 15. 2. 2009, odpovědětnikdy jsem s tim nemel problem ale zkus maznout prvni cep kterej je u pedalu..prostte celou soustavu promazat..
9.04, 15. 2. 2009, odpovědětZdarec,toto piskani mi delala guma na pedalu kdyz jsem mel mokry boty, dal to muze delat prachovka co kryje cep u pedalu...nebo potom zkus to co pise Fiki..jinak nevim.Jsi primo ze Znojma??
9.15, 15. 2. 2009, odpovědětak ti to vrzga az ked sa to zohreje, tak mas ten isty problem ako ja. mne ide ten pedal vzdy aj s odporom,tak si myslim ze to bude priamo vo vnutry spojky. tento tyzden rozoberam.
11.58, 15. 2. 2009, odpovědětAhoj jaro mám stejný problém,promazal jsme všechno c ošlo a mechanik mi nakonec řekl že to bude až ve vnitř na vydlice,za 10 000,-mi to spravý to tak že bude muset vytáhnou celý motor a rozdělat.Tak nevím.napiš prosím tě jak si dopadl.Dík
14.50, 29. 6. 2009, odpovědětMě taky pedál lechce vrže ale pořád. Máznu to a uvidím.
12.01, 15. 2. 2009, odpovědětAhoj Mišo,jsem z Jiřic u Miroslavi,to může být tak 30 km.Ale docela bych uvítal někoho kdo do alf dělá,mám tám ještě pár drobností s kterýma si nevím rady takže bych radu uvítal
10.06, 21. 2. 2009, odpovědětJaro,dělá mi to až po delší jízdě a to vždy až pohybem nahoru,vrže to ještě dřív než spojka vůbec zabere.Ty mokrý boty bylo to první co mě napadlo ale není to ono.Když to budeš rozebírat pisni mi pak co to bylo,jestli to pomohlo atd.Díky
10.10, 21. 2. 2009, odpovědětČau, mně spojka taky vrzala, mysleli jsme, že je to až někde u motoru, ale pravá příčina byl kloub, na kterém je upevněn spojkový pedál. Dostaneš se tam zespodu od koberečku - střikni tam WD a mohl by být klid, mně to pomohlo.
9.07, 26. 2. 2009, odpovědět