Muže mi prosím nekdo poradit ,za jak dlouho se vam ohřejou sedačky po zapnutí a odstranoval jste nekdy nekdo zavadu když vám nehřáli dík za radu
9.58, 15. 2. 2009, odpovědětzdarec taky mam podobny problem...co mas za auto a rok vyroby??
10.06, 15. 2. 2009, odpovědětprosim te mam 98 sehnal jsem si schema zapojení a je tam akorad kostra a napajení tak že je problem někde v sedačkách bud je přerušena topna spirala a nebo udajně by tam měl být ještě něco jako bimetal který tu spiralu chraní před přehřatím a při určitý teplote jí odpojí tak to asi budu muset rozčalonit a zkusit zapojit tu spiralu na tvrdo pak zjistim jestli je v hajzlu spirala a nebo ta teplotní ochrana
10.18, 15. 2. 2009, odpovědětno prave ze ja koukal taky na oboje ale zda se to ok...tak nevim jestli to nebude v kabelu...
10.22, 15. 2. 2009, odpovědětchystam se do toho znova...asi dnes pokud zbyde cas tak porp.dam vedet jestli jsem na neco dosel...
10.22, 15. 2. 2009, odpověděthele fotky nemam, jelikoz jsem laik na urcite veci tak mi s tim pomaha jeden znamej...minule jsem u toho nebyl ale pokud dnes na to skocime tak budu fotit neboj..:)
10.36, 15. 2. 2009, odpovědět