zacala mi svietit kontrolka ABS. uz treti tyzden kurewske mrazy a na kolesach zvnutra som mal straasne vela ladu, zamrznuteho az tak , ze sa mi drali pneumatiky. nejako som to dal dole, ale stale tam mam kopec snehu a bordelu, ktory uz nemam sancu dostat von pokial teplota nestupne. no a spat k ABS, co to chlapi moze byt? stalo sa vam to? utesujem sa , ze ked stupnu teploty, tak sa to nejako spravi. dik za rady. iank auto brzdu normalne, len bez ABS...a sere ma to. este raz dakujem 156,1,6, 1998
16.03, 20. 2. 2009, odpověděteste dodam, ze kontrolka zacala dnes svietit...
16.13, 20. 2. 2009, odpovědětmohlo se stát že se ti přerušil kabel k ABS a to by bylo špatný. lepší varianta je to že to nějak zamrzlo ale fakt nevím. zajeť s tím do nějaký vytápěný garáže a uvidíš.
16.27, 20. 2. 2009, odpovědětZdarekk..mne svietila ked som zopar krat nabeho na sneh.... ale po par hodinach prestala ,,cca 3x sa mi to staloo...vyskusaj tu vyhriatu garaz a potom pobehat chvilu autom....
17.35, 20. 2. 2009, odpovědětoki ,diki chalani. idem zajtra ku kamosovi do garaze. a uvidime:)
18.38, 20. 2. 2009, odpovědětTaky mi svítilo abs zatáhle sem ručku v mrazu a zamrzla mi dal sem do garáže, vyčistil zaseklou brzdu a pak to po pár nastartování zhaslo samo, tedn už měsíc nepoužívám v mrazu ručku a je to v pohodě
22.08, 23. 2. 2009, odpovědětno ja rucku nepouzivam vobec v zime, aj tak je zamrznuta. inak volal som do servisu kamosovi a vravel ,ze bude zanesene cidlo. staci pockat kym prejdu mrazy a opadne bordel. potom sa to vycisti a bude to ok.
22.27, 23. 2. 2009, odpovědětnevim jestli je to zimou a sračkama na silnici,mě svítí ABS a kontrolka ručky už od léta,akorát že předtim to občas šlo a teď už vůbec.Ještě mi do toho nejde tacháč :-(
8.47, 24. 2. 2009, odpovědětcau ja som mal rovnaky problem ze mi svietila aj rucna aj ABS.na diagnostike ukazovalo ze nejde stava do jednotky ABS...tak mi vo fiate poradili vyčistit tie poistky co su na baterke...tak som zhodil tu skrinku vyčistil a od vtedy mam pokoj....
10.08, 24. 2. 2009, odpovědětale kazdopadne by ti dagnostika ukazala viac...hlavne ci je problem v RJ alebo v neakom cidle....a co sa tyka tej rucne dal som nove lanka v lete a teraz v zime ju zatahujem stale a to stavam vonku celu noc a ta rucna funguje ako hodinky...
10.10, 24. 2. 2009, odpovědět