čau.chtěl jsem se zeptat na to kdo vlastní 156-ku 1,6 ts a kdo má jaké problémy a jestli jim jede jako mně na 2-ku 100km/h.zajímá mě vše kdo má jaké závady atd.at si můžeme poradit navzájem.mějte se čau
21.00, 20. 2. 2009, odpovědětAhoj, mám 1.6 rv.99, co te zajíma?
21.14, 20. 2. 2009, odpovědětja mam a ty svoje auto asi nemas rad, ked vytacas na dvojke take rychlosti.od teba by som radit moc nedal. cest praci.
22.36, 20. 2. 2009, odpovědětTO:PETER.NO AUTO MÁM VELICE RÁD A JEZDÍM S NÍM DOST OPATRNĚ A PROTO SEM TAM VYZKOUŠÍM TROCHU PROJED A NAVÍC SI MYSLÍM ŽE TO TOMU AUTO RAZ ZA ČAS VŮBEC NEVADÍ.ALE NIC OK.JEZDI PO DÁLNICI 50KM/H
11.12, 21. 2. 2009, odpovědětTO:RADEK.ČAU MĚ ZAJÍMÁJÍ TAKOVÉ VĚCI JAKO JE SPOTŘEBA A JAKÉ SE VÁM VYSKYTLY ZÁVADY.JÁ MÁM ROK 98 A NAJETO 151000KM A ZATÍM SEM MĚNIL VŠECHNY TAKOVÉ NORMÁLNÍ VĚCI JAKO U KAŽDÝCH JINÝCH AUT JAKO ROZVODY,OLEJ,FILTRY A ZDÁ SE MI ŽE ŠLAPE TAK JAK MÁ.PÍŠU TOTO JENOM Z TOHO DŮVODU ŽE VŠUDE TADY SE PÍŠE ŽE MOTOR 1,6 JE NEJHORŠÍ ALE PRO MĚ JE OPAK PRAVDOU NA MÉM PŘEDCHOZÍM AUTĚ LANCIA DELTA BYLO VÍCE PROBLÉMŮ.A TO OHLEDNĚ TÉ RYCHLOSTI NA 2 PŘEVODOVÝ STUPEŇ BYLO JEN TAK PROTOŽE JSEM TO ZKUSIL PO 1 A BYL PŘEKVAPEN PROTO TA OTÁZKA.MĚJ TE SE ČUS
11.21, 21. 2. 2009, odpovědětNo Cagi, za tri mesice to bodou 2 roky co Alfonza mam, zatim sem menil predni silentbloky, baterku, olej filtry, vymena naplne klimi, tot vse. Chystam se na jare na rozvody. Pro zatim me nic nezlobi, topi jak ma, jezdi jak ma, startuje jak ma...... Nicmene do 1.6 uz bych nesel, slabucke...Co ty?
20.23, 21. 2. 2009, odpovědětradek:mně se to zdá taky slabé ale neměl jsem moc na výběr 156-ku jsem chtěl vždy mněl jsem i 33-ku a ta byla fakt skvělá lehký vůz a 97kw bylo pěkných ale musel jsem jí prodat z důvodu toho že náklady by převyšovali hodnotu auta.kdybych mněl znovu na výběr a při koupi věděl že existuje alfa klub a dočetl bych se co a jak na to lidi mají za názor tak bych vybíral jinak asi 1,8 by stačilo 2,5 mě láká ale zase jezdím převážně město a ta spotřeba by mě trápila.na 1,6 zase si říkám která 1,6 má 88kw v té době kdy byla uvedena na trh od spodních otáček je to líné ale nad 3000ot/min to začne táhnout ale zase na úkor spotřeby ale stím jsem do toho šel protože diesel jsem nechtěl jsem pořád zastánce toho že auto má jezdit na benzín.taky jsem uvažoval o koupi 2,5 ale moc dobrých se nevidí a vozit z ciziny se mi nechce musí to být pěkné svezení láká mě to ale zase druhá stránka věci kde to dneska využiješ když se nedá nikde pořádně jezdit tak díky za názor který si napsal.jo a ještě taky ti to teď přes zimu zamrzá ty kovové kliky to moc dobře nevymysleli jak je víc jak -4 už to mám problém odemknout jak to promrzne.tak se měj čau.
9.30, 22. 2. 2009, odpovědět