nazdar. potrebujem si dat spravit kluc k autu, este ten stary typ pod 2000rok. s dialkovym centralnym a im. uz par tyzdnov pisem do alfy v blave a zatial ziadna odpoved. Je mi jasne ze kluc sa musi nakodovat ked pride od automobilky. len neviem ci sa koduje imobilizer alebo centralne alebo oboje? Rozmyslam ze si ten kluc objednam cez nemeckeho predajcu, len je otazne ci mi ho na slovensku dobry a ochotny ludia nakoduju... Kedze je to ten isty kluc ako mali aj v tej dobe fiaty, dalo by sa to aj u fiatu nakodovat teoreticky alebo u firmy autokluce.sk?
9.58, 21. 2. 2009, odpovědětcau, spravia ti to aj vo fiate. ak nemas kodovaciu kartu tak to stojim okolo 6000sk zo vsetkym, teda 200 euro. Robi to aj jeden chalan v Nitre, netusim ako, ale ze vraj to funguje. Akurat bez centralneho, iba obyc. kluc. Tusim ma predajnu na klokocine v nitre sandokan.
13.17, 22. 2. 2009, odpovědětjá mám takový pocit, že se to dá nakodovat jen v autorizovaným servisu protože je to system CODE2. klíč samotný je docela drahý a musiš k tomu mít kodovou kartu.
15.23, 22. 2. 2009, odpovědětKlucove sluzby nevedia nakodovat kluc na 156, videl som zoznam vsetkych modelov aut, u ktorych to vedia spravit, a pri 156 mali poznacene, ze sa to da len u oris predajcu, kvoli tomu CODE2. Ja som si nedavno dal spravit kluc u Valuseka v Bratislave. Nakolko mam namontovany vlastny alarm, tak som si dal spravit len jednoduchy kluc. Stal ma cca 130EUR (cca 10 dni) plus 8EUR za kodovanie. To mi spravili na pockanie (cca pol hod). Velky kluc stoji cca 18OEUR. Cize aj s kodovanim ta to vide do tych spominanych 6000Sk. Neviem odkial si, ale robia to v kazdom autorizovanom servise.
19.41, 22. 2. 2009, odpovědětja som od tn. valusekovy som uz pisal dost mailov a ziadna odpoved. ja mam ale 145ku, tam je stary kluc, klasicky, vyzorovo ako z prvych 156. podla autokluce.sk je to to iste ako na fiat bravo, brava a ten oni vyrabaju za 2000. len fiatacky nechcem, chcem origo. Teraz asi pojdem na nejaku dobu do de, tak si tam objednam a dam nakodovat potom doma... clovek im chcel dat zarobit a za 3 tyzdne nevedia odpisat na mail... Skusim potom ked tak alfu v ziline.
21.11, 22. 2. 2009, odpověděttaky stary typ ti urobi v nitre u sandokana do roku 2000 nieje problem od 2000 to us je ina pesnicka
9.26, 25. 2. 2009, odpovědětno mne tam nevedel spravit kluc a mam rok 99
1.35, 3. 10. 2009, odpovědětJa som si ho dal nakonec spravit v ziline. objednas, zaplatis cast bankovym prevodom. Nakodovat to vedia niektori ludia, proste skopiruju druhy kluc.
9.01, 3. 10. 2009, odpovědětKúpim kľúč od Alfa Romeo 156 ,2.l Benzin
16.35, 1. 1. 2022, odpovědětaktuálně řeším také problém s klíčem pro AR156 rv99 a je to opravdu veliký problém. Potřebuji "jen" obal s tlačítkem a zatím byl úspěch pouze v autorizovaném servisu, kdy udělají uplně nový klíč podle vin a pak nahrajou, ale cena i s prací 8000,-
13.58, 17. 1. 2022, odpovědět