Chcem sa vas spytat za aky je podla vas olej addinol mam ho totiz teraz v alfe a neviem ci je dobry , neviem ci ho mam nechat alebo vymenit.
13.24, 21. 2. 2009, odpovědětOleje Addinol pochází z Německa.Firma je to solidní,na úrovni Liqui Moly nebo Mogul.Pokud je tam olej správných specifikací,tak bych neplašil,při příští výměně můžeš dát svoji oblíbenou značku,hlavně včas měnit a kontrolovat hladinu oleje.
20.09, 21. 2. 2009, odpovědětjediny na cem nesetrim je olej davam mu selenii doporucenou vyrobcem zadny sracky
23.14, 22. 2. 2009, odpovědětpřesně tak...jestli jezdí tak do 4tis. otáček, tak to asi nevadí :) ale jinak bych asi začal šetřit na motor :)...já jsem nedávno měnil a na doporučení jsem dal Valvoline VR1 Racing, prej je vynikající
23.34, 22. 2. 2009, odpovědětno ja som uz s takym olejom ju kupil takze neviem ale asi ho vymenim... a zatial mam na tom oleji najazdene asi 2000 km. pri kupe mi ho menili ... Tiez by som tam dal najradsej tu seleniu .. len neviem ci u nas niekde zozeniem
11.55, 23. 2. 2009, odpovědět