Využil jsem nabídky Sarkana na načipování své Alfy,protože jsem to měl v plánu v létě,ale jelikož s tím bude končit na konci února, neváhal jsem,rychĺe jsem se s nim domluvil a včera jsme to zrealizovali.Domluva byla rychlá,jednání seriozní,takže vše klaplo bez problémů.Mám AR 156 Sw 1.9 Jtd 81kw(teď už vlastně více).Nevěděl jsem ani pořádně,co od toho mám čekat,ale výsledek předčil moje očekávaní.Alfa jede jako střela.Moje subjektivní dojmy jsou asi takové.Rozjetí na 1.rychl.st.je hladčí,žádné cukaní nebo přidržení spojky.Dvojka je krátká.Za to trojka a čtyřka má,aspoň podle mne,brutální zátah a na pětku to krásně rychle a plynule zrychluje.Prostě nádhera,jsem z toho fakt nadšený.Motor se jakoby zklidnil a má podle mě lepší průběh.Na spotřebu je samozřejmě brzy,ale podle všeho bude stejná ne-li lepší jak bez čipu.Takže,kdo o tom přemýšlí,tak ať vůbec neváhá.A cena je taky super. Čaute
18.34, 6. 2. 2007, odpovědětAhoj!Pro nynějšího zaměstnavatele je Tě škoda!Hlas se na svazu spisovatelu!
20.41, 6. 2. 2007, odpovědětserwus ja mam 1.9 jtd facelift 85kw a tak isto premyslam nad chipom, len som pocul aj negativa ze motor menej vydrzi lebo je pod vacsimi tlakmi [neviem ci je to pravda] ale ze spotreba ide dole.ze kazdy motor je robeny na 70 % takze este tych 30% tam je na ten chip ale to su vsetko veci co som len pocul tak neviem ci je to pravda,a tiez by ma zaujimalo na kolko kw by sa to dalo chipnut. tak by som vas tu vsetkych poprosil o nejake info co sa tyka toho chipu ci je to dobree ci je to ani nee moc... vopred dik za rady
23.22, 8. 4. 2010, odpovědětpročti fórum, řešilo se to tady asi miliónkrát
1.40, 9. 4. 2010, odpovědět