Zdar alfaci. Tak sem si v pátek přivezl svou vytouženou 156, 2.4 JTD a zatím jsem max spokojenej až na pár věci. Nejde mi stírat přední okno. Teda jde ale... Vyměnil jsem gumičky pak i celé stěrače a pořád mi stěrač u řidiče okno rozpatlá než setře. Už nevím co stím. Byl jsem 2x v myčce, umyl jsem to okno a nic. Prostě, když se vrací tak to okno upatlá vždy. Fakt už nevím. Prosím o rady. Díky moc.
22.40, 2. 3. 2009, odpovědětmě to dělá taky ale už jsem si zvykl. kdyby někdo věděl jak tuto záhadu odstranit tak sem s tím.
23.01, 2. 3. 2009, odpovědětumy to riedidlom C 6000 nechaj posobit ale pozor na gumy pod oknom packaj macaj to handrou bavlnenou a potom to umy mydlom pevným tuhým ziadne tekute ani auto sampon nepouzi !!!! sluzi to na zneutralizovanie a kup si od sheronu sprej na okna na odpudzobvanie vody cca 150 sk sedo modra nadoba s rucnym rozprasovacom nastriekaj nechaj posobit minutu """""!!!!! troska to zozotry znova nastriekaj nechaj posobit 30 sek utry lesti a je to
23.04, 2. 3. 2009, odpovědětJJ, nejspíš mastný okno, měl jsem to dřív taky, voda se prostě po okně jenom rozpatlávala a nešlo to setřít, dokonce ani umytí okna nepomohlo, musíš to prostě nečím odmastit.
7.11, 3. 3. 2009, odpovědětMel jsem stejny poroblem... A tak me napadlo ze budou asi v prdeli gumicky na steracich... A tak sem koupil nove... Zmena se ale nedostavila... Zeptal sem se cim to muze byt a dostala se mi odpoved ze spatnymi steraci... Ale vzdyt sem mel novy!!! No jo, ale je potreba koupit sterace se silikonovou gumickou, a to original, ktere se davaji do prvovyroby-znacka Valeo! Mam je rok a je to pecka, zadnej problem uz nemam... Takze ne mastny okno, nebo neco, ale chce to dobry sterace Valeo... stojí 1000kč za pár
8.45, 3. 3. 2009, odpovědětNepomohlo nic. Už si nevím rady. Snad nebudu muset měnit celé okno. :( nějaké další nápady?
11.46, 6. 3. 2009, odpovědětnazdarek,zabívam se čištěním interieru a exterierů aut.jedna z příčin bývá nekvalitní voda do ostřiků,když nastříkate nápln na okno a pořadně se to nesetře tak tam zasichají ty rurné latky co to obsahuje a tím vzniká mastný film který pak jde hodně špatně dolů.jedná se hlavně v letním období když na to pere slunce a v zimě o nekvalitní líh.nekupujte levné ostřiky v obchodakách sice jsou za par peněz ale na hovno leda na traktor.viz.zip zap ,happy car atd.doporučuji coyote,mafra.nazdar
13.09, 6. 3. 2009, odpovědětjo ještě stěrače bych moc neřešil,at tam mate valeo nebo compass hlavne že tam je pořadná guma.značka stěračů vam nepomůže to umejt.
13.15, 6. 3. 2009, odpovědětJa jsem koupil normální obyčejný samotný gumičky za 10 Kč/kus a stírá to uplně normálně.
15.39, 6. 3. 2009, odpovědětHmmm no zkoušel jsem to fakt drhnout benzínem, lihem, mýdlem, pronto na okna a nic nepomohlo. Ta věc co mam na okně je nezničitelná. Už nevím. Zkusím tu směs, ale moc tomu nedávam.
16.17, 6. 3. 2009, odpovědětještě je možnost a pokud mate stříkane předky aut tak je možné že ,máte postříkané okno od laku,které lakýra nezakryl.
19.09, 7. 3. 2009, odpovědětSterace Valeo jsou komplet i s gumickama samozrejme, kupovat jen gumicky se mi neodvedcilo... Mam Valeo se silikonovou gumickou a je to proste pecka. Jo a pritlacna lista tam je, jako u originalu-Valeo je totiz vyrabi i pro alfu... 900 nebo 1000 za pár jsem daval... myslim
18.10, 8. 3. 2009, odpovědětJa som mal podobny problem, a este mi stierace vrzgali jak hovado, tak som vymenil naprv len gumicky co som v tescu kupil tie mi tam vydrzali tak dva mesiace a potom som kupil komplet stierace BOSH a pohodicka.
12.45, 22. 5. 2009, odpovědět