Zdravim. Zrazu sa mi neda otvorit kufor. Ked taham packu z vnutra, tak je volna a ked sa to snazim otvorit klucom tak to tiez nejde. Vzhladom na to, ze sedacky sa sklopit nedaju a pri odmontovani sedaciek tam stale je kus plechu cez ktory sa do kufra dostat neda, je jedina moznost iba vyrezat zamok? Diky za pomoc.
22.41, 4. 3. 2009, odpovědětked das dole ten znak tak pod nim mas take ako keby nity su to trhacie sroby to odvrtasa zamok je dolu potom uz len potiahnut nejako za tiahlo az sa bude dat
22.49, 4. 3. 2009, odpovědětgood napad. ten znak sa len vytahuje?
22.51, 4. 3. 2009, odpověděttak isto sa raz aj mne zasekol kufor ale ked som zhodil zadnu lavicu, normalne tam mam v plechovej stene velku obdlznikovu dieru iba prekrytu plastovym dielom. cez tu som si svietil baterkou do kufra a metrovym roxorom som buchal najprv do plastoeho krytu mechanizmu zamky, ten po chvili odpadol a potom uz iba stacili popostrcit spravnu zapadku a kufor sa otvoril. odvtedy si uz davam pozor a kufor zatvaram co najopatrnejsie.
10.05, 5. 3. 2009, odpovědětpeter: diky, vyskusam
11.43, 5. 3. 2009, odpovědětpeter: presne podla tvojho navodu to fungovalo!! DIIIKY TI!!
14.49, 6. 3. 2009, odpověděta to znamena, ze v roxore je sila :)))
22.22, 7. 3. 2009, odpovědět