nemá náhodou někdo zkušenost, se zvýšením podvozku, nejaké podložky pod pružiny nebo jiný pružiny? nějakej antisport packet +2 až +6cm Alfa pseudo allroad :) nemá někdo z přitomných chuť se do nečeho podobného pustit (stale někde chytám břichem o zem, Alfu z domu pustit nechci. 2.4 JTD SW)
12.51, 8. 2. 2007, odpovědětměl jsem podobnej nápad, musím domů kus po terénu a je to docela nářez. Mám v praze autodílnu, tak to zkusím vykoumat, blbý je že tlumiče se moc nedaj podkládat protože se změní geometrie náprav. Uvažuju nad pevnostním plechem pod motor, vyšší pneu a tak 2 cm zvednout tlumiče.
13.48, 8. 2. 2007, odpověděts vyssima pneumatikama bych si nehral to by mohlo byt okaty pro policajty a asi by to rozhodilo prevodovy stupne tachometr a buh vi co jeste. ja bych to videl "jen" na nejakou podlozku pod pera original tlumic ma velkou zezervu co se zdvihu tyka tam asi nejakejch +5cm nehraje roli, aspon si to myslim podle toho kdyz bylo auto na zvedaku s vyvesenejma kolama
18.36, 13. 2. 2007, odpovědětVyřešil jsem to tlustým plechem pod motor. Za loňský rok mi zachránil vanu minimálně 5x.
14.07, 8. 2. 2007, odpovědět