Ahoj, možná, že už to tady bylo, ale nikdy se asi nikdo moc neozval. Chci se zeptat, vlastní tady někdo 156, na které se nevyskytl nějaký problém? Prostě nevyskytl se žádný problém s airbagem, osvětlením, kolísáním otáček, výkonem, řízením, servem, řazením, vymletýma čepama atd.? Těch aut tu jezdí poměrně dost a mě to skutečně zajímá.
12.05, 8. 3. 2009, odpovědětAsi bys měl dotaz upřesnit co do stáří takové Alfy. Protože gumy sjedeš na každym autě, olej taky musíš měnit a čepy taky nejsou na doživotí. K podstatě otázky se vyjadřovat nechci, neb jsem pověrčivý a nehodlám to zakřiknout.
12.14, 8. 3. 2009, odpovědětPřesně-a to tě zajímá jaký stáří?Předsatvuješ si,že 10let starý auto se skoro 200tkm nebude mít ani jeden z problémů co jsi napsal?Tak mi najdi nějaký takový který v průběhu 10 let nemělo žádnej problém.To co jsi napsal jsou vesměs spotřební věci.Jinak já osobně žádnej problém s otáčkama nezaznamenal,to samý s pytlema,to samý s elektrikou všeobecně pokud pominu spálenou pojistku stahování oken.Ale taky se o to starám a vim co je v jakam stavu.
12.25, 8. 3. 2009, odpovědětA mám 2,0TS
12.25, 8. 3. 2009, odpovědětAhoj! Je to přesně tak,jak píše kolega nade mnou! U řádově 10let starých vozů se vždy najde něco,co zákonitě odejde! My máme v rodině 3 kousky-146v 1,4,jednu 156 2litr seles a 1,9 JTD.Nevím,asi jsem měl štěstí,ale ani na jednu Alfičku si nemohu stěžovat,spolehlivé,žádné negativní překvapení.Spíše mne překvapuje,kde se vzalo ,to bohužel,negativní povědomí o kvalitě Alfiček. Zrovinka nedávno jsem čet test poruchovosti na vozy do 3let. 55vozů-147 na 25 a 159 asina 28 místě. Kolem nich docela vybranná společnost-až jsem koukal! Je třeba vybrat slušný vůz,domluvit se s prodejcem na prohlídce v autorizovaném servisu a když koupíš-je nutno pečovat-nepřecházet případné drobné závady.Taky je třeba zjistit,kde se otvírá přední kapota a kde se nachází měrka oleje!
12.52, 8. 3. 2009, odpovědětMoje JTD má sice jen 6let, ale už se blíží k 200.000km. Pokud pominu běžné provozní věci, tak jediné co teď řeším je drnčení neznámo odkud při zakolísání otáček na neutrál. Může to být ale způsobeno také tím, že holka je po menší bouračce zepředu. /// A co se týče častých problémů, spousta Alf co tu jezdí je solidně vylítaných a když ji někdo pořídí z německa za 1500 EUR, tak co asi čekat že...
13.33, 8. 3. 2009, odpovědět