mam sportovy volant, rad by som ho hodil na alfu, ako mam demontovat stary, bez toho aby mi airbag zlomil nos, alebo nieco ine sa mi stalo..? :-)
16.58, 10. 3. 2009, odpovědětze spodu volantu jsou šrouby, který když vytočíš tak sundáš ten dekl i s bagem. potom odpojíš kabely a povolíš tu matici na hřídely a opatrně volant vytáhneš. ale opatrně ať si neponičíš ten kroužek co je pod ním. potom nasadíš novou nábu a volant a budeš si zvykat na svítící kontrolu bagů.
17.02, 10. 3. 2009, odpovědětdik, zajtra idem nato, tak chcem vediet, ze co a ako, aby som nieco neurobil zle.. :-) Ta naba ma taku koncovku na ten bag, aby nesvietila kontrolka.. :-)
17.27, 10. 3. 2009, odpovědětpokud nemáš sport.volant s begem tak ti bude svítit kontrolka chyb.begu na palubce jsou 2 možnosti:1)udělat restart na řídící jednotce kde smažeš beg. 2)odletuješ diodu z palubky co ukazuje chybu...
17.52, 10. 3. 2009, odpovědětJá nechápu proč demontujete bezpečností prvky...jste blázní,ale jezdíte v tom autě vy...
18.00, 10. 3. 2009, odpovědětnho uvidime co to bude hlasit.. a preto ho davam prec kocur, lebo davam sportovy sparco.. doteraz som mal auto bez bagu a aj na diag. ked som bol, mi zahlasil technik, ze taku sunku bag tam mam, ze az.. cize je to jedno.. :-) ale potom ked ho vymontujem, ho strelim v dielni a natocim to.. bude sranda aspon trocha.. :-)
18.10, 10. 3. 2009, odpovědětMě se Origo Alfa volant líbí popravdě jedině co mě štve že ho nemám multifunkční,ale jíny než origo bych tam nedávál.A k tomu bagu zatím to v číně ještě nedělaj takže nechápu co tím myslel že je to šunt?Že není v Německém aute?
18.36, 10. 3. 2009, odpovědětKUPUS restart ide urobit len cez diagnostiku inac ti ta chyba nezmyzne a ked to budes menit ten volant nepretacaj klucikom ked bues ma ABG odpojený lebo vtedy je to podnet do RJ abg ze je nieco odpojene
18.56, 10. 3. 2009, odpovědětneviem co tym myslel, ale je mi to uz jedno.. a radsej odpojim baterku pri vymene, aby mi to nahodou nerozbilo nos..) ale aj tak ked vsetko urim, asi to rj zisti, ze tam nema bag a bude ta kontrolka svietit, nevadi odstiknem ju z palubovky a bude..)
19.34, 10. 3. 2009, odpovědětAhoj. Teda bez airbagu bych si to nedal. Jsem rád za každou věc co zvyšuje bezpečnost. Ale proti gustu žádný dišputát :). Já bych chtěl jinou věc. Mám Alfu 156, 2001 a mám klasika dřevěný volant origo s bagem. Líbím by se mi tříramený jako má facelift nebo 147. Je to velká problém?
22.34, 10. 3. 2009, odpověděttak, je to hotove.. Skoda, ze si nenapisal, aky typ skrutiek, je tam pouzity, tak mi dost dlho trvalo, kym som nato prisiel, ze je to imbus..) hlavne, ze uz je to za mnou..
14.00, 11. 3. 2009, odpovědětmno tak hlavně že se ti to povedlo a doufám že ti správně vypínaj blinkry.
14.04, 11. 3. 2009, odpovědětspravne ako spravne, musim zvyknut.. :-) tu je foto, je to ale spolu so svetlami: http://picasaweb.google.sk/djducato/SvetlaAVolant
15.27, 11. 3. 2009, odpovědětJežiš marja, co ti ta alfa udělala že jí takhle trestáš? :-(
21.11, 2. 10. 2010, odpovědětty voe, to je mazec, volat, lauf, světla no katastrofe, myslím, že jen k horšímu
10.24, 3. 10. 2010, odpovědět