Přestal mi fungovat ventilátor topení. nejde k němu elektřina. na pojistky jsem koukal a to je všechno OK. nevíte někdo, kde by mohl být problém? Nefunguje mi to od doby, co jsem měl vyndanej motor.nemohlo se tam v motorovým prostoru něco odpojit co by na to mohlo mít vliv? jinak klapky fungujou normálně.
12.18, 11. 3. 2009, odpovědětodisiel ti regulator napatia, je to taka suciastka s hlinikovým chladicom. nachadza sa nad nohami spolujazdca, das dole plstovy/protihlukovy/ kryt a ta suciastka je z vonka plastova, cierna, drzia ju asi 2 sroby, ked ju vytiahnes tak potom vidno jej hlinikovu cast. napojene su na nu kable, len ich odpoj a celu suciastku vyber. jej velkost je asi 10x12x6 cm. a teraz to menej mile: nova stoji okolo 80 euro, zozenies ju asi len v alfe. oprava starej vacsinou je mozna, ale nevydrzi to dlho. mne to prvy raz vydrzalo tyzdnen a druhy raz 2 mesiace. tretie a riesenie je ze si ju zozenies z vrakoviska z inej alfy. je jedno ci je alfa benzinova alebo dieselova, ta suciastka je rovnaka.
13.46, 11. 3. 2009, odpovědětjj.děkuju.myslel jsem si to.vedou k tomu dva káble a ten jeden se mi zdá nějakej opálenej.jen jsem nevěděl co to je za součástku. koknu na to a uvidíme.
13.48, 11. 3. 2009, odpovědětnemá někdo na prodej tu součástku kterou popsal sevenofnine?
9.55, 13. 3. 2009, odpovědětnebo alespoň katalogový číslo abych se mohl pozeptat po novým? já nevím přesně jak to vypadá tak to nemůžu najít ani v eperu.
10.00, 13. 3. 2009, odpovědětnazdar ja som mal to iste ale nie cierny kabel- tam ako mas zo spodu ventilator je taka mala cierna krabicka a jej rebrovany chladic je vo ventilatore to som vytiahol dal autoelektrikarovi vymenil jedinu suciastku co reguluje napatie do ventilatora za 7 eur a v poho beha do dnes.
18.24, 13. 3. 2009, odpovědětuž mám objednanou celou tu krabičku s regulací napětí od Matina T.156,takže už je to vyřešný. Pak sem napíšu jestli to tím vůbec bylo. Jinak díky za rady.
18.29, 13. 3. 2009, odpovědětzdravim,mam asi stejny problem,tzv. prestal mi jit ventilator(klapky fungujou a pojistka je ok).fastcrash docela by me zajimalo jestli vymena pomohla a na kolik vysla nova + kde se da objednat(pokud mozno na dobirku),predem moc dekuju za odpoved.
11.46, 20. 6. 2009, odpovědětMě to pomohlo koupil jsem ji za 3 kila a vetra jak o zivot
15.56, 20. 6. 2009, odpovědětuplně jsem to sem zapoměl napsat. od Martina156 jsem koupil použitej asi za 200 kilča a větrák funguje normálně. na to regulátoru co jsem tam měl bylo vidět že je spálenej.
17.35, 20. 6. 2009, odpovědětCAV NEJDE MI VENTILATOR TOPENA ALE PRUD KNEMU IDE LEN PLUS DO OBIDVOCH KABLOV CO TO JE
12.26, 30. 1. 2012, odpovědětprosím vás o radu,kde se nachází pojistka ventilátoru? potřebuju ho odpojit,pořád fouká i když je vypnutý(jo a nevíte čím by to mohlo být? všem moc díky)
15.04, 4. 2. 2013, odpovědětkontroloval jsem všechny pojisky a od té doby neukazuje tachometr rychlost.Umí někdo poradit?
20.18, 21. 10. 2015, odpověděttak vyskusaj vymenit termostat alebo skus dat na chladic polistiren alebo niaky papierovy karton a ked nezacne topit ani tk tak jedine ovzdusnit chladic to je moj nazor
19.41, 6. 12. 2015, odpovědět