Čus. Neměli by jste někdo na prodej přední nárazník ve stříbrný barvě ? Pouze v dobrým stavu,nebouranej neprasklej. Mám ho miniaturně prasklej. Neni to skoro ani vidět,ale mě to prostě se.. :o)
17.53, 12. 3. 2009, odpovědět193.179.96.207 hu hu to jsem já
17.54, 12. 3. 2009, odpověděttak si hi nech svařit a nalakovat,ne?
20.41, 13. 3. 2009, odpovědětHochu hochu. Kdybych si ho chtěl nechat svařit a nalakovat,tak se tady po něm nebudu asi ptát. Mimo to jak jsem napsal. Mám ho prasklej opravdu jenom malinkato a sundavat ho a nechat vařit ,lakovat,se prastě kvůli 4cm prasklince opravdu nevyplatí (ale já o ní vím :o). Proto se ptám jestli náhodou někdo nemáte pěknej a zachovalej. Přemýšlel jsem i o nějakým decentním tuning nárazníku,ale ona je stejně nejhežčí v origo satvu,jenom snížená a pěkný kola.
21.01, 13. 3. 2009, odpovědětjá si ale myslím, že ti ten použitej vyjde na stejný peníze jako kdybys spravil ten prasklej a budeš ho mít krásně nalakovanej. když koupíš starší tak se ani nemusíš trefit do odstínu protože může být víc nebo míň vyšisovanej.ale dělej jak myslíš.já bych to řešil opravou.
21.04, 13. 3. 2009, odpovědětJó to máš pravdu,ale proto jsem psal jestli by náhodou nebyl. Nepotřebuju ho hned teď. A stím odstínem bych si troufnul nesouhlasit,a to protože jsem měl tu možnost za moji 12letou jak soukromou tak i služební řidičskou praxi zjisti,že tady v čechách (aspoň v Praze) co se mýchačú barev a lakýrníků,protože se na to vždycky vymlouvaj,že za to nemůžou,protože 'je to 5let starý a ještě to stálo na slůníčku' takže se to nedá chytit. Sorry to chápu,že to už nikdy nebude jako origo,ale néééé že ta barva je o tři odstíny vedle,a to jsem ještě hodně při zemi. Je to jenom o povaze České,udělám to tak a tak a ono to nějak dopadne. A když né,tak to svedu na někoho jiného, stejně si bude málo kdo stěžovat ...... (prostě jsem puntíčkář a když má něco nějak vypadat a platím to, tak ať to tak vypadá,nebo se o to aspoň snaží :o)
21.43, 13. 3. 2009, odpovědětza 1500 kč si ho mužeš u mě sundat
8.29, 14. 3. 2009, odpovědětláda : a odkuď jsi ? Jestli je v pořádku tak bych si ho vzal. Zatím čus.
10.36, 14. 3. 2009, odpovědětChlape nejsem tady 24h denně. No do Mostu to teda nemám zrovna nejblíž,ale jestli je fakt v pořádku tak bych ho asi vzal. A z jakýho roku to auto je ?
20.05, 14. 3. 2009, odpovědět