Hellou lidi, vyrobil som nejake nove albumy mojich prac, medzi inymi je tam aj montaz budiku na tlak turba pre JIŘIHO a ostatnych co to chceli vidiet, dalej nejake fotky z mojho turba, instalacia novej koncovky vyfuku alebo tiez brzdice na cerveno. A klasika lestenie svetiel. Takze tu je link http://moje.azet.sk/x-one-x?show=fotoalbumy Pozerajte, komentujte, kritizujte :-)
0.00, 15. 3. 2009, odpovědětvelmi pekna praca Slavo.. Myslim, zeby si mohol niekedy dobehnut mi pomoct s mojou.. :-)
0.23, 15. 3. 2009, odpovědětKLOBUK DOLE !!! Suprrrrr
10.29, 15. 3. 2009, odpověděthm.. fakt pekna praca hlavne tie svetla sa mi pozdavaju.asi to skusim aj ja.a na tie brzdy si pouzil aku farbu?myslim ci sa to nelupe po case!
10.51, 15. 3. 2009, odpovědětNa brzdy som dal farbu na to urcenu, cize odolnu vysokej teplote, pocasiu atd. Samozrejme predtym si to okartacujes, vycistis a odmastis. Nemyslim ze sa olupe ak to urobis poriadne.
11.30, 15. 3. 2009, odpovědětA este by som ta chcel poprosit ci by si tu nemohol popisat podrobny postup pri tom lesteny svetiel a co vsetko k tomu potrebujeem diky moc
10.55, 15. 3. 2009, odpovědětJo ty svetla mi taky zajimaj
11.18, 15. 3. 2009, odpovědětPostup som uz pisal skor v teme Leštenie svetiel tak tu je skopirovany: Najprv si oblepis svetlo nejakou paskou aby si neposkriabal lak ( vidno na obrazku - cast brusenie ) a potom si zoberies 800ku brusny papier a makáš. Zaroven si svetlo trosku pokvapkávas vodou. Ja som mal namocenu spongiu v jednej ruke a v druhej brusny papier. Potom si zoberies 1500ku a nakoniec 2500. Ked skoncis utries svetlo do sucha. V tejto faze musi byt svetlo na dotyk uplne hladke bez skrabancov. Na koniec zoberies nejaku hodvabnu handru, das na nu xerapol a lestis a lestis. Hotove.
11.24, 15. 3. 2009, odpovědětSuper konečně vím kam to napojit,Dík moc !!!
12.54, 15. 3. 2009, odpovědětDufam, ze aj elektricke zapojenie je jasne, podsvietenie budika sa zapne spolu so svetlami.
19.26, 16. 3. 2009, odpovědětPridal som fotky brzdicov na zadnej naprave - ohniva cervena im svedci :-)
21.23, 15. 3. 2009, odpovědětkurwa , vobec sa mi tie fotky nezobrazuju :((
22.17, 15. 3. 2009, odpovědětvsimol som si ze to niekedy vypadava, ale to uz nie je v mojej kompetencii, skus kliknut na profil a tak na fotoalbumy, alebo skus neskor, neviem co tam s tym robia.
22.21, 15. 3. 2009, odpovědětasi tak nejako,nejako to tam kurwia. inak videl som , chvalim , kua klobuk dole. darmo, raz ked ma niekto garazicku a potrebne veci, deju sa zazraky...vyfuck je supis,ozaj. prasiatka mam tiez cervene, ale chcelo by to uz dat novy nastrek. skode ze si z kosic, zbehol by som k tebe hnedky.ja z Oravy to mam daleko. inak to cervene na saní je co???
19.33, 16. 3. 2009, odpovědětMal som taky problem, ze mi presne v tom mieste praskla hadica sania. Aj ked som to oblepil izolackou, nepomohlo a stale sa to rozsirovalo cize vzduch unikal tou dierou. Ked som kupil tlakomer tak som vlastne vyriesil dve veci naraz. Hadicu som v roztrhnutom mieste odrezal a vlozil miesto nej ten moj vlastny vyrobok (trubka zo srotoviska za 40sk teda 1.33€). Do trubky som navrtal dieru a na nu navaril maticu, cez ktoru vystupuje tenka hadicka napajajuca sa na tlakomer vnutri na palubovke.
19.58, 16. 3. 2009, odpovědětkurva co to vobec to nejde zobrazit !!!!!!!! mne to fotky album neotvoríííííííííííííííííí
20.13, 16. 3. 2009, odpovědětked Ti to nejde otvoriť, tak klikni na pravej strane na názov zložky pravým tlačítkom myši a daj to otvoriť v novom okne a máš to :-)
20.39, 16. 3. 2009, odpovědětSlavo mas to super! Me osobne ¨hodne laka vylestit si ty svetla... Ale! Mam tam takovou folii, ktera se uz malinko odlupuje-a zajimalo by me proc a na co tam ta folie je??? Neni to treba ochrana svetla pred odletajicima kamenama z aut a ostatnich veci co by mohli svetlo ponicit??? Vi to nekdo??? A kdyz tu folii ,,odšmirgluju,, nestane se nic? Nemuze to byt na zavadu???
7.49, 17. 3. 2009, odpovědětJa som mal na svetlach vrstvu bezfarebneho laku, ktory sa uz olupoval a bol zazltnuty. 11 rocne svetla nie su nove, ale po tejto uprave aspon vyzeraju ako svetla a co bude s nimi o rok, dva to ma netrapi, nechystam sa ist s tou alfou az do hrobu :-) Ale kym ju mam tak sa o nu samozrejme staram.
12.19, 17. 3. 2009, odpovědět