Ahoj. Nevím jestli je to problém techniky nebo můj, ale... Při rozjezdu mi alfina začně cukat (jakoby se dusila), pak v pohodě. Mám 2.5, takže si myslím, že dušením to nebude, na trojku se rozjedu bez problémů. Doufám, že nemá dvouhmoťák jako diesely. Spojka tam mám 14 dní novou. Známý má Mareu 1.9 jtd a úplně stejný problém, i s tím, že když přeřazuju jako by tu páku něco drželo, dřív jsem řadil jen konečky prstů. Poradí mi někdo? Díky za nápady.
18.27, 16. 3. 2009, odpovědětstudenej motor obcas cuka kazdymu ;-))) LOL
8.48, 7. 4. 2009, odpovědětcukat by to nemělo,pokud se dusí a probere se až ve vyšších otáčkách,může být jedna s věcí hadice sání mezi klapkou (poznáš pouhým okem jestli je prasklá)
8.53, 7. 4. 2009, odpovědětTak tu hadici mám v řiti, ale nemůžu ji sehnat, teda po originálu sem se neptal, nemáš představu kolik stojí? To třeba mohlo být ono. Já myslel, že je to spíš spojkou, ale tu mám teď novou Valeo. Možná bych to přirovnal k vadnýmu dvouhmoťáku u dieselů. Kámoš s Mareou JTD má podobný problém, stejný příznaky. Tak nevím, ale tu hadici pořeším.
17.00, 10. 4. 2009, odpovědět