Včera jsem se vracel ze servisu a s nadšením jsem šlapal na plyn!!! Ale když jsem vytočil dvojku přes šest tisíc tak už trojka nešla zařadit až do doby než jsem zpomalil. Pak už jsem jel pomalu ale kvalty mi tam jdou pěkně ztuha a zpátečka tam hodit je problém největší. Když auto stojí a motor neběží tak je vše dobré a řezení jde bez problému. Zkuste mi prosim říct co se mohlo stát.
17.30, 13. 2. 2007, odpovědětAsi Ti tu alficu v servise dobre turovali a zapalili Ti spojku...
19.32, 13. 2. 2007, odpovědětněkolik možností, mrkni na kapalinu (brzdovou) jestli je ok a jestli neteče u pedálu na koberec nebo po převodovce na zem. Další možnost je rozpadlá lamela která je unášená. Jde o to jak jde spojka sešlápnou, jestli normálně nebo se ozývají divný zvuky.
19.33, 13. 2. 2007, odpovědětNe ne ne divné zvuky se neozívají. Ale když jsem to byl dnes projet tak je největší problém v zařažení zpátečky tu tam přes zuby ani nedostanu. Pak je problém tam hodit jedničku, to ide ztuha ale de. Pak ostatní kvalty je už pohodička když to moc netočím :max:4000otč- tak jdou krásně volně. Mrknu na tu brzdovku a uvidí se. Díky za radu!! HoKiBeKo!
14.20, 14. 2. 2007, odpovědětkdyby spojku spálili tak spíš bude klouzat, ale je možný že blbli... a utzrhli obložení, to bych jim asi na tvém místě nedaroval
19.36, 13. 2. 2007, odpovědětnesmíš všechny strkat do jednoho pytle, v mým servisu bych jí čet pohádky na dobrou noc
23.06, 13. 2. 2007, odpovědětPedy:Něco na tom bude ale zatím jsem na žádnej nekápl zrovinka potřebuji udělat rozvody a mám strach to někam dát obzvlaště když tady čtu jak se k nim chovají.
21.31, 14. 2. 2007, odpovědětMyslíte že by to mohlo být olejem?
20.46, 14. 2. 2007, odpovědětAsi myslíš převoďák, ale to bych neřekl, skříně se projevujou jinak. Jestli ti neubejvá kapalina a vyšlapává se pedál do konce tak to typuju na unášenou lamelu buď vypadlou pružinou nabo ulomenou lamelou, prostě skříň ven... hlavně to moc nemuč ať nenačneš sinchrony.
22.27, 14. 2. 2007, odpovědětmám stejný problém,při točení motoru do vysokých otáček nebo při dlouhé cetě na dálnici povoluje pedál spojky prostě je volný a musím ho našlapat a tak pořád dokola,měnil jsem kapalinu a nic pořád blbla kapalina neuniká ale když jsem zkusil povolit víčko brzdové kapaliny a nechat ho zašroubované jen tak zlehka-ne natěsno je to OK
13.32, 24. 2. 2007, odpovědět