mam alfu 156 r.v. 1998 ma podsvietene pristroje na zeleno, staci ked zmenim len ziarovky na cerveno alebo aj stupnice su zelené? a potom to uz zmenim asi max. na oranzovu.
10.59, 14. 2. 2007, odpovědětCau, je to tak, ze to striebore pozadie je so zelenym podsvietenim v jednom, takze sa to neda zmenit, bohuzial :( Ziarovky su biele, tak som dal aspon biele LED-ky...
12.24, 14. 2. 2007, odpovědětskoda ze to tak vymysleli,ale skusim dat aspon cervene ledky alebo ziarovky a mozno to bude aspon oranzove
12.28, 14. 2. 2007, odpovědětAlebo zohnat budiky zo Sportpacku.. No neviem ako sa to bude chovat pri podsvieteni ovladacov klimy a spol.. tam je to priamo zo zeleneho plastu...
15.48, 14. 2. 2007, odpovědětZelena je hezka :-)))
16.58, 14. 2. 2007, odpovědětTaky jsem o tom dřív přemýšlel.Bílý budíky a červený podsvětlení,tomu říkám super kombinace,ale nevěděl jsem,že je to celkem problém.Říkal jsem si taky,že bych jen vyměnil žárovečky.Ale už jsem si na tu zelenou zvykl.Na tom sportpaketu se mě nelíbí,že maj černý pozadí.
17.13, 14. 2. 2007, odpovědětčerný sportpaketový neni vůbec hezký, bílá čevená by byla dobrá, lae jak je to se mi to líbí taky
18.27, 14. 2. 2007, odpovědětTak ako, už ste to niekto vyriešil, lebo ja chcem to červené podsvietenie budíkov, sportpacketové sú super aj bielo- červené by boli dobré, ináč aj v sportpackete je klima zelená a je to v pohode. kto to už robil??
9.27, 5. 3. 2007, odpovědětVidel jsem celou Alfinu udelanou do modreho podsviceni a vypadalo to luxusne ... to by se me osobne mooooc libilo :-)))
11.57, 5. 3. 2007, odpovědětChlapi, nedělejte z Alfy votuzidlo :-) Modrá patří ke Golfům nebo do Schade! Navíc je imho v noci hůř vidět a namáhá oči. Myslím, že jak zelená u stříbrných, tak červená u SP budíků vypadá fajn a netřeba měnit...
23.17, 6. 3. 2007, odpovědětA co tak cervena pri striebornych budikoch vo facelifte? podla mna najlepsia volba :)
7.58, 8. 3. 2007, odpovědětTo bohužel nevím, ve faceliftu jsem v noci ještě nejel... Já mám klasiku - stříbrné budíky se zeleným podsvitem a na podsvit si nemůžu stěžovat, barva je to příjemná, osvětlení decentní, neunavuje oči. Horší je to ve dne, když svítí slunko a odráží se v přístrojovce, tak zelené a žluté kontrolky nejsou na tom stříbrném podkladu moc dobře vidět...
21.35, 9. 3. 2007, odpovědětčau hošani,vidím že jste přes to odborníci tak mi poradte jak se k těm žárovičkám dostat?přestal mi svítit budík teploty,částečně bodík hodin a od 130 nahoru tacháč.nemáte nějaký plánek,které šroupky povolit,abych se k nim dostal?díky dan
16.47, 14. 3. 2007, odpovědětPaolos : Tak to mas prosvetleny Ty ?
18.37, 19. 3. 2007, odpovědětpokial chcete vymenit podsvietenie,: treba najprv vymenit tu zelenu foliu na budikoch za modru. potom treba vymenit ziarovky za led diody, pozor na kazdu led diodu treba naletovat na plusovu nozicku 500ohmovy odpor. takto som si zmenil podsvietenie na vectre. svietilo to ako vo 4kovom golfe. na alfe si ale podsvietenie nemenim, lebo zelena sa mi paci. navod mate, tak hor sa do prace :-)
22.39, 19. 3. 2007, odpovědětSuper, len skoda, ze na alfe ta zelena folia nie je samostatne.. ale ako sucast celej stupnice.. takze asi tak.. diody som samozrejme vymenil, lebo ma nebavilo krvopotne vymienat prasknute ziarovky :)
8.43, 20. 3. 2007, odpovědětNevietie niekto prečo mi nechcu svietit budiki a nejde mi ani tachometer na alfe romeo 156 1.9 77kw
17.50, 20. 2. 2015, odpovědět