Nevíte někdo o výborném motoráři z Východníh Čech, nejlépe z okolí Svitav, Ú.O., Vysok. Mýta, který rozumí alfám?
9.03, 23. 3. 2009, odpovědětAhoj, zkus zavolat Slávkovi, není sice z vých. čech, ale z jižních, ale dělá alfy už dost dlouho. Podívej se na www.go-motors.cz, to jsou jeho stránky, a je tam na něj i tel. tak mu zkus zavolat a třeba se nějak domluvíte.
16.27, 23. 3. 2009, odpověděthttp://www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz Tady je správná adresa, tamta nejde otevřít
16.29, 23. 3. 2009, odpovědětNení zač, snad se domluvíte.
11.56, 24. 3. 2009, odpovědětAhoj, tak až pojedeš na tu dovču, tak napiš mejl a můžem dát někde spicha, a mohl bych tě tam dovést, už jsem Slávu taky dlouho neviděl. Tak se zatím měj, a co máš vůbec s motorem?
15.09, 24. 3. 2009, odpovědětjo to by šlo, ženský necháme "doma" a poklábosíme:-) Snad už budu mít hotoví ty detaily, co mě štvou. Já nevím jestli s ním něco je. nechal sem dělat rozvody a prostě ten motor je strašně hlučnej a občas mi to na volnoběh trochu foukne do výfuku. nelíbí se mi to. A tak sháním někoho, kdo by mi byl schopný říct, jestli s tím třeba něco není nebo jestli jsem paranoik:-)
15.39, 24. 3. 2009, odpovědětAhoj, jestli ti dělal ty rozvody někdo, kdo neměl aretace na vačky, tak je to na 100% hozený o zub, nebo i o půl zoubku, to stačí. Já dělě v létě bráchovi 146ku Twin sparka, která škubala, že se v tom nedalo jezdit, a chtěli mu do 1.4 už cpát váhu z 2.0 a tvrdili mu, že to jede supr, asi o tom ten opravář moc nevěděl. Já mám 1.8 a ani ta mi na váhu z 2.0 nejede. Potom to brácha přivezl ke mně a když jsem rozdělal kryt přes rozvody, tak mi to bylo hned jasný, čím to je. Na rozvodovejch kolech namalovaný fixem rysky, a řemen mezi vačkama pěkně volnej. Tak jsme to znovu nastavili a bylo to o zub a půl a hned alfička lítala jak fík. Jestli to máš blbě nastavený, tak bych s tím moc nejezdil, je tam riziko, že ten řemen kvůli navyrovnanýmu chodu motoru přetrhneš, a bude vymalováno.
19.44, 24. 3. 2009, odpovědětJeště to máš twin spark, nebo naftu?
19.46, 24. 3. 2009, odpovědětJinak, jetli budeš chtít s něčím poradit, tak klidně písni na mejl zavislak81@seznam.cz. něco o alfách taky vím, svou 146ku jsem si koupil s vyhořelým motorem, a dával jsem si ji celou dokupy, tak když budu vědět rád poradím. Ahoj.
19.50, 24. 3. 2009, odpovědětMichal vysvetli nám tupcom ako sa dajú rozvody nastaviť tak aby to bolo o 1/2 zuba ???? Ty si pekný dement asi taký istý ako ten čo to opravoval pred tebou !!! To na jednom kolesy išli zuba po zuboch alebo ako ??? Rozvody môžu byť posunuté iba o celý zub 1 - 2 alebo aj 10
21.07, 24. 3. 2009, odpovědětTak v první řadě, dementy si nech pro někoho jiného. A za druhé, kdyby jsi měl někdy rozvody rozdělaný, tak by jsi zjistil, že s rozvodama se má měnit i vodní čerpadlo, a pokud chceš vyndat čerpadlo musíš vyndat i jedno rozvodové kolo, a toto kolo má místo děr ovály, a pokud si to někdo před demontáží neoznačí, tak to kolo nedá přesně a hnedle am máš rozdíl třeba 1 a půl zubu, což se stalo třeba u toho mého bráchy. Poznáš to když máš mezí vačkama řemen volnej, a přitom to může na zuby sedět.
6.46, 25. 3. 2009, odpovědět