Pal. počitač ukazuje pruměrnu spotřebu 4,5-5,0l.,ale podle měřeni mam spotřebu 7,0-7,5l.Da se s tim něco udělat,jak to opravit? Mam 1,9jtd 16v,dik
12.44, 23. 3. 2009, odpověděttak co,nikdo nic? Nebo na tom forumu jen řeši jak nacpat multifunkčni volant tam kam to ne patři,jak zatlačit brzd. pisty,i když každemu to je jedno,v zadu nebo ve předu...,a dalši pi...oviny,jako xenony,ktery když jsem cthěl tak to tam dam, nikoho se ne ptam,a ne zaseram ten forum
19.14, 23. 3. 2009, odpovědětBud rád že ti to jezdí a ser na ORIENTAČNÍ UKAZATEL PRUMĚRNÝ SPOTŘEBY(taky taková píčovina)
19.18, 23. 3. 2009, odpovědětJen kvuli tomu že mam rad Italski auta,a funguje ta jak toma,jsem prodal před Vannocama Fiat CROMA za 50t.kč.,a věřim tomu že to moje autičko poslouži ješte nejakej rok,a ten novy majitel s tim bude spokojeny
19.37, 23. 3. 2009, odpovědětTak mě to dělá taky. Mám stejný motor. Spotřeba je většinou o litr až litr a půl vyšší než ukazuje počítadlo. Mám subjektivní pocit že to ovlivňuje i kvalita nafty. Snažil jsem se o tom něco zjisti, ale všichni mi tvrdili že to je normální. Mě to moc normální nepřijde, ale nevím co s tím a kdo by mi s tím mohl pomoct. Zkoušel jsem to v Imofě, ale tam si akorát dokážou naúčtovat diagnostiku na které nic nezjistí a nabízí výměnu dílů které jsou v pořádku. Jsou to fakt odborníci. Už mě tam doufám nikdy neuvidí.
20.02, 23. 3. 2009, odpovědět