Ahoj chlapi, dneska rano jsem si vsiml ze mam na prednim skle cca 10 cm dlouhou prasklinku, tenkou jak vlas. Tahne se na miste u spolujezdce od spodu od kapoty nahoru. Nejsem si vedom ze by od nekoho odlitl kaminek a prasknul mi to do skla, takze jsem byl nemile prekvapen...Je mozne ze by to sklo prasklo takhle samo? Kolik stoji vymena? diky. R.
8.02, 25. 3. 2009, odpověděttaky ho mám takhle prasklý u řidiče mně to asi prasklo,když sem to zvednul vymrzlý na zvedák a jak sme zatopil tak se to rozlezlo asi do půl okna...měl jsem na okně takový černý tečky od kamínků,ale žádný praskliny..výměna na pojištovnu a nestojí to nic..jinak odhadem přes 5000
9.42, 25. 3. 2009, odpovědětkdyž mám poškrábaný sklo od stěraču ? a pujdu na pojištovnu skrs new uznaj mi to ? ( mám všechny skla připoještěný do 5000,. )
9.53, 25. 3. 2009, odpovědětKouknu se doma do pojistky jestli to nema nahodou sjednany u POV, nejsem si jisty, jestli ne, tak si to zacaluju..:-(
11.17, 25. 3. 2009, odpovědětToto som riesil pred mesiacom. Pridem k autu a na spolujazdcovej strane bola prasklina. Musis si niekoho zohnat akoze ti z jeho auta odletel kamienok do okna. Teraz sa to bude dat pretoze je to vsade sami strk. Poistovna mi to u nas na Slovensku preplatila komplet cele a stalo to 13500 sk. Sklo stoji 9000 a ostatok robota a nejake tesnenia
16.18, 25. 3. 2009, odpovědětHlavně tomu dotyčnýmu co si to vezme na sebe nezapomeň říct,že přijde nejspíš o nějakej ten bonus,respektive,že ti část opravy v průběhu let zaplatí:-D
16.23, 25. 3. 2009, odpovědětKdyby jste potřebovali někdo čelní sklo tak prodávám za 1500 kč
19.42, 25. 3. 2009, odpovědětodkud jsi a jaký sklo (výrobce)
21.29, 25. 3. 2009, odpovědětDobrý den. Pokud ještě nabízíte čelní sklo na Alfu 156 dejte mi vědět. Děkuji. Novotný F.
18.14, 21. 6. 2009, odpovědětpotvrdzujem brumkovu verziu o dohode a poistke. kamaratovi prasklo sklo na fiate, po tyzdni sme sli do kooperativy, kde mam poistenu ja svoju alfu a zahrali sme divadielko na temu dve iduce auta za sebou, na krajnici plno piesku atd atd. z alfy akoze odskocila skalka, fiatovi rozbila okno a tak. uradnicka sa zasmiala ( v tom zmysle, ze " no to vam tak verim " ), ved je to jeden z najbeznejsich podfukov. vypisali sme papiere, sklo v servise vymenili, ucet poslali poistovni a vybavene. bonus mi poistovna neznizila.
21.45, 25. 3. 2009, odpovědětPrůser je,že ti ten bonus snížit můžou.Můžou ale nemusej.Pak by se taky mohlo stát,že to sklo v podstatě za nějakej ten rok vlastně kámošovi zaplatíš..
22.21, 25. 3. 2009, odpovědětJá jsem si přední sklo připojistil a mám klid.Nikdo příčinu nezjištuje a veškerá výměna je zadarmo.
5.11, 26. 3. 2009, odpovědětkoukal jsem do papiru a pripojisteny to nemam. Znamy do toho tahat nechci, takze si to zacaluju a mozna i pripojistim. Mam nejaky reference od kolegy z prace, ktery uz par skel menil tady v Praglu na Vectru a tusim Hondu a vymena s praci 4.500 Kc. Jinac diky za tipy. R.
7.49, 26. 3. 2009, odpověděttak já ti poradím.Zruš pojistku z důvodu prodeje.Stačí když si napíšeš nějakou smlouvu o prodeji a oni ti to zruší.Potom si to přes internet pojisti u jine pojišťovny už se sklem.A potom tak za 2 až 3 měsíce nahlas škodu na skle a nech si ho vyměnit.A máš to bez problémů
20.33, 26. 3. 2009, odpovědětza 4500 ti to asi nikdo nevymění když jen sklo nejlevnější stojí 3866 kč a to nepočítám lepidlo atd.
20.38, 26. 3. 2009, odpovědětTohle má háček s tím ukončením smlouvy..Ty šmejdi ti nemusí rozvázat ručení jen na základě dobrozdání žes to prodal..Zrovna nedávno jsem to řešil
20.55, 26. 3. 2009, odpovědětA co takhle. Mam pojitku proti odcizeni auta s tim, ze tam je pojistka i proti vandalismu. 1000kc spluucast? To by slo ne?
8.17, 27. 3. 2009, odpovědětTo se mi teda nikdy nestalo.Když jsem si napsal smlouvu že jsem auto prodal tak mi to vždycky zrušili bez keců.Tak jak píše Marek.Když auto prodám tak je to věc novího majitele
8.55, 27. 3. 2009, odpovědět