zdarec, potřeboval bych zjistit zda mám dobrý silenbloky... a vím že se to dá "po domácku" otestovat ..nejakym sroubovakem zkusit tuhost silentbloku, nebo jak na to? mají být ty sillenty tvrdý, nebo měkký? jen mě jde o to zjistit asi v jakým sou stavu, jak na to tedy...díky moc chlapi
19.46, 26. 3. 2009, odpovědětChlape připrav se na spršku pohoršení a urážek!!!!!!tady to teď takhle frčí
19.51, 26. 3. 2009, odpověděttam jich je:-)
19.51, 26. 3. 2009, odpovědětja vim kolik jich tam je jen me de o to jak se to zkousí videl sem to jednou v servise ...me nejde o to kterej ..jen jestli to nekdo zkousel a jestli jo tak jak.. a nemám čas ted nikam jezdit..
19.57, 26. 3. 2009, odpovědětmusíš to zvednout, vzít montajznu, a zkusit páčit tak aby se ti to v tom silentbloku hejbalo a pokud to bude volný nebo to půjde hodně snadno tak jsou třeba vyměnit a pokud to půjde hůř tak jsou ok. ale stejně to je jen odhad. mechanici co mají zkušenosti to poznaj a občas i oni neumí říct v jakým jsou přesně stavu. ale pro představu to tak udělej a hlavně si tam nic neulom :-)
20.01, 26. 3. 2009, odpovědětA nebo zajeď na technickou ať ti řeknou co je špatně - to uděláš asi pro tebe tu nejlepší věc co se dá udělat....Jak chceš definovat pojem měkký/tvrdý?Prostě maj bejt tak akorát,tvrdý přiměřeně a samozřejmě bez vůlí..Ale co jinýho chceš napsat na takovou otázku..Kdes viděl to s tím šroubovákem?Jinak jako fastcrash..
20.13, 26. 3. 2009, odpovědětnemá čas:-))
20.13, 26. 3. 2009, odpovědětsamozřejmě že každej silentblok má jiný vlastnosti. ta technická je dobrá volba nebo alespoň nějakej pneuservis-třeba v barumce dělají i takový věci. ale na tý technický to poznaj líp.
20.27, 26. 3. 2009, odpovědětdíky..me jde jen o odhad...jen se na to chci podivat ...stejne to dám do servisu , ale teď nemám kdy... to co napsal fastcrash je presne to co jsem potreboval.díky chlape..i ostatním, těm co neměli blbý připomínky.....
23.09, 26. 3. 2009, odpovědětNeboj v servise sa s tym nebudu piplat a vymenia ti vsetky
12.52, 27. 3. 2009, odpovědět