Zdravim...alfa je v základu zeleně podsvícená, rv 1999, 1.8TS, je to moc hezké, ale chtěl bych ji poladit, hlavně dát do vnitřního osvětlení lampy typ C 2x C10W a 2x C5W zelené z conradu na boční a horní světla, taky si podsvítit neony pedály a prostory spolujezdce, akorát jak je to z elektroinstalací, kam se to napojuje, jestli s tím má někdo zkušenost, prosím poraďte..díky.
11.02, 27. 3. 2009, odpovědětčau....pošleš foto jak to máš podsvícené? Já mám taky Alfu podsvícenou zeleně + modrý kufr! :-)
14.42, 27. 3. 2009, odpovědětBože .....
16.10, 27. 3. 2009, odpovědětty chceš znát kam si zapojit neony? jestli jo tak se do toho radši nepouštěj!
16.39, 27. 3. 2009, odpovědětjá mám žlutou alfu, se zeleně podsvíceným levým budíkem, pravej svítí modře, pod nohama červený neony, v kufru jeden modrej a jeden červenej neon a pod autem mám led neony, co mění barvu jako chameleón. Vypadá to bezvadně... Až bych řekl, že podobně jako ty vaše (honza k, jaski)
17.16, 27. 3. 2009, odpovědětještě jsem zapomněl chromový ostřikovače okna s modrýma led a chromovou shark anténku s modrou ledkou (samozřejmě jen imitace antény)
17.17, 27. 3. 2009, odpovědětZapoměl jsi na svítící ventilky a svítící koncovku vejfuku!!!
18.19, 27. 3. 2009, odpověděta este interierove svetlo ktore meni farby to je vec ha toto asi nikdy nepochopim
17.25, 27. 3. 2009, odpovědětZdar Alfáci. Kluci kua, že si nepořídíte Golfy, pak se zase budete ptát proč Vám svítí oranž. kontrolka světel, airbag apod. Vys...e se na to a nespravujte co funguje. ( Murphyho zákon č. 59 ) čau
17.28, 27. 3. 2009, odpovědětnějaké to podsvícení pedálů a změna podsvícení budíků je věc vkusu a já to nezavrhuju a taky ladím vše k obrazu mému ale když se někdo zeptá jak je to s elektroinstalací auta kam ty neony má zapojit,tak by se na to měl raději vyprdnout.
17.35, 27. 3. 2009, odpovědětfastcrash, já to taky nezavrhuju, ten Golf mi trochu ujel ale jinak jak říkáš Alfa neni na pokustonství zvyklá a chyba a zkrat se přihodí raz dva a máme v tu ránu zasekený forum dotazama o kterých jsem psal
18.06, 27. 3. 2009, odpovědětkau sak mu niekto poradte...no a co, ze to xce, je to jeho vec nie?
18.10, 27. 3. 2009, odpovědětJešte by sis mel potahnout volant Kobercem na to nejaky auticka, tygrovany potahy, a ten chlupatej potah na volant, a to potom budes mit pekny :-)
18.20, 27. 3. 2009, odpovědětpokud opravdu chceš ty neony tak si od baterky natáni kabel odpovídajícího průřezu do kabyny k nějakým tlačítkům kterýma je potom budeš zapínat atd. a na ten kabel těsně k baterce dej pojistkový pouzdro ať to máš chráněný. já tam taky některý věci mám ale je to všechno pořádně odizolovaný, jsou tam dostatečně silný dráty a mám hlavní pojistku a pak na každý zařízení samostatnou pojistku. + hasičák v kufru.
19.55, 27. 3. 2009, odpovědětje fajn, že jsi tam dopsal ten hasičák...kdyby se náhodou něco posr.lo!!! :-D Já mám podsvícený celý spodek zeleně a jsem spokojený! Nikoho to neoslňuje a používá to spíš, když stojím! Jak píše "fastcrash"....mám úplně stejnou instalaci! Hlavně ať je dobře udělaná pojistková skříňka, jinak ten hasičák bude zapotřebí!!
20.32, 27. 3. 2009, odpovědětTo fastcrash:prosím Tě díky za odpověď, jinak já jsem začátečník autař, prostě prosím o radu a rád se o tom naučím... :o))) jinak díky za názory...foto pak pošlu...
22.11, 27. 3. 2009, odpovědětTy věci na to koupíš v nějakejch autohifi shopech..myslim to pouzdro na pojistku,napájecí kabely atd.Třeba www.ahifi.cz.No a spínat tu šílenost můžeš relátkem který to všechno spustí při zapnutí rádia..No a myslim,že na tohle ti stačí tahat jen + a mínus můžeš kdekoliv přidělat na kostru..Hlavně si zjisti jakej to celý bude mít odběr a podle toho dimenzuj přívodní drát.Pojistkový pouzdro musí bejt co nejblíž k baterce - na tohle by bylo asi nejlepší mini ANL.Dál už pokračuješ do kabiny -nezapomeň na přední motorovou příčku namontovat průchodku pro ten přívodní kabel ať se časem neřízne..No a ten kebel povedeš do rozvodnýho bloku kterej koupíš v tom shopu a z něj už to všechno roztaháš podle potřeb dál.V podstatě to je to samý jako bys dělal muziku.Ale nemám to rád,tyhle blikače,světýlka a neony..Fakt šílenost-ale když to mermomocí chceš..A ten hasičák- to je tedy dobrý vozit hasičák kvůli možnosti vzplanutí vlastního výtvoru:-D..To musí bejt udělaný tak aby tohle nehrozilo,že jo.A taky jsem ho vozil,ale ne kvůli muzice nebo něčemu takovýmu-radši všechno pořádně natahám a dám všude pojistky než vyhořet.
2.37, 28. 3. 2009, odpovědětA to já to zavrhuju. Si na to kupte rovnou blikátka na vánoční stromeček a dozadu křídlo z Boingu.
8.26, 28. 3. 2009, odpovědětDík za návod, v poho jde o to to mít decentně, vánoční stromeček z toho dělat nebudu, jedno osvětlení dolů pro nohy a jedna dvě ledky pro interiér...
8.34, 29. 3. 2009, odpovědět