asi kazdy pozna to neprijemne vrzganie v prednej naprave.vacsinou su to spodne ramena.uz som ich chcel menit ale kamos mi poradil jednu vec.navrtal som s hora do capu dieru,vyrezal zavit,dal maznicku a dekalamitkou natlacil vazelinu.myslim ze uz to tu niekto spomynal.usetril som aspon 8 tis.za ramena.ked su neni vybite tak toto urcite pomoze.uz ju zase milujem tu krasku moju
13.19, 29. 3. 2009, odpovědětv jednoduchosti je krasa. a priblizil si sa dokonalosti napravy skoda 1000 mb, ktora mala maznicky skoro vsade:))) a fungovalo to
14.05, 29. 3. 2009, odpovědětasi tak nejak:))))
14.10, 29. 3. 2009, odpovědětneni to vobec ziadny problem.foto mozem poskytnut neskor,ked nebude prsat.inak netreba na to ani jamu.staci zdvihak,dat dole kolo,vytocit uplne volant(zalezi ktora strana sa robi)aby bol lepsi pristup.pekne s vrtackou navrtat dieru do ramena(maly vrtak)tak zhruba 3 mm.je to citit,ked to prevrtate.pozor!nie az do klbu.potom vacsim vrtakom spravit dieru na zavit a nakonec spravit zavit.da sa to iba vrtackou,lebo zavitnik sa tam nezmesti.nakonec nasrobovat maznicku a je to.praca 30 min.naklady minimalne,ucinok 100 percent.vela zdaru
14.27, 29. 3. 2009, odpovědětsupis. diki:)
14.54, 29. 3. 2009, odpovědětMOc to nechapu,ty mazes cepy ve spodnim ramenou???kdyz to vrze tak to vzdycky delaji nepromazana horni ramena ale ze spodni slysim poprve.
18.27, 29. 3. 2009, odpovědětmne vrzgaju vsetky, horne aj dolne. ale dlho uz nebudu, mam nove.
18.57, 29. 3. 2009, odpovědětKolko trva vymena horneho ramena ?Planujem vymenu! Nech my mechanik nepovie ze mu to trvalo cely den?!!!!
19.24, 29. 3. 2009, odpovědětja na podzim měnil ve vrchních ramenách silentbloky neb mi taky vrzali a prace cca 2 hod.nemusíš sundavat tlumič,jen vyšroubuješ vrchní 4 šrouby co je smontonán tlumič s kastlí,popustíš to dolu a pak je to trochu ježek v kleci ale jde to gut
19.31, 29. 3. 2009, odpovědětKde jsi koupil ty silenbloky ?
19.35, 29. 3. 2009, odpovědětmyslim že autokelly ale cenu si už nepamatuju...ale bylo to nesrovnatelně míň než celý ramena..navíc když máš kloub v poho tak se škoda to měnit celé
19.37, 29. 3. 2009, odpovědětSilentblok horniho ramenen stoji do 200kc,vymena do 1h na 1ks rameno.Podle me je blbost aby vrzal cep spodniho ramene,delal jsem napravu na 156/147 snad 100krat a vzdcky vrzou horni :)
20.43, 29. 3. 2009, odpovědětneviem ci sa to vola capy ale je to ten klb pri kolesy na spodnom rameni.uz som to vydel u dvoch alfach ze im to vrzgalo.je to skoda menit ked su v pohode a iba vrzgaju
21.27, 29. 3. 2009, odpovědětjak nemoze ked mne vrzgali.a nie iba mne!!ved to je jedno myslim ze sa to da spravit aj s vrchnymi.tak sorry chcel som iba pomoct dobrou radou ktora mi pomohla
21.29, 29. 3. 2009, odpověděttaky si myslím že spodní vrzat nemůžou. mě to dělaly vždy horní ale musím zaklepat-před rokem jsem tam dal nějaký ani nevím jakou značku a zatím nic.
21.15, 29. 3. 2009, odpovědětto gw-samnet.cust.termsnet.cz.este mi vysvetli preco nemozu vrzat dolny ramena,ked je tam klb,ktory sa otaca ked tocis volantom a ked prejdes cez nerovnost???
21.33, 29. 3. 2009, odpovědětprotože jsem jěště neslyšel že by to někomu dělaly dolní a to znám hodně alfistů.
22.57, 29. 3. 2009, odpovědětdobre nechcem a nebudem to rozpytvavat a ani sa hadat.to neznamena ze ked si nieco nepocul ze to neexistuje.ked to pomohlo aspon jednemu chalanovy tak fajn.ostatny neveriaci tomasovia mozu ist po cesky poviem do prdele!!!
15.26, 30. 3. 2009, odpovědětludkovia len sa tolerujme ved kazda rada moze pomost k vyrieseniu problemu. Ja tiez citam toto forum len preto aby som sa dozvedel nieco co by mi mohlo pomost k vyrieseniu mojho problemiku ktory ma trapy a kazda rada je na nezaplatenie myslim. Trdohlavo spochybnovat niekoho sposobom ze to nemoze byt lebo taky pripad nepoznam je dost neopodstatne. Takych ludi si treba vazit co sem tam pohnu hlavou a nieco vymyslia prospesne a este sa o to nevahaju aj podelit s inymi. Len tak daleej ERASER mozno budem vratat aj ja raz diery na maznice :-))
15.50, 4. 5. 2009, odpovědět