Zdravím, nevíte někdo kde je pojistka na el.př.okna, centrál, vyhřívání zad.okna, př.mlhovky? Tyto věci mi nefungují a někdo tady už tento problém řešil, že mu ta pojistka praská. Ale kde je?? Díky
6.10, 2. 4. 2009, odpověděthttp://www.alfa156.cz/technika/eper-a-prirucky-ke-stazeni tady si stáhni příručku a tam jsou všechny pojistky. myslím že stačí ta co má cca 40MB.
6.32, 2. 4. 2009, odpovědětMel jsem to kdysi take,vim ze to byla 5A pojistka.
7.05, 2. 4. 2009, odpovědětNevíte někdo, kde ta pojistka je? EPR mi nejde spustit a v manuálu to přímo není. Děkuju.
8.25, 2. 4. 2009, odpovědětJako jak kde je-snad nechceš aby ti někdo řek,je to pátá pojistka od leva ve třetí řadě.To si těžko bude někdo pamatovat.Sundej ten kastlik u řidiče a je to jedna z těch pojistek tam tušim 10A - červená.Je takovej problém si tam posvítit a skouknout kterej drátek je v háji a nebo vzít kleštičky a pojistku po pojistce vytahat a zkontrolovat?
9.34, 2. 4. 2009, odpovědětJenže pojistky jsou všechny OK a stejně to nefunguje. V tom je problém. Proto potřebuju vědět, jestli je to např. pátá od leva a já můžu začít hledat problém po vedení atd. Někdo to tady už řešil, proto se ptám na přesnou pojistku. Ten dotyčnej nemá v nicku e-mail, to bych mu pak klidně napsal mail a zeptal se jeho, když nikdo neví??????
9.40, 2. 4. 2009, odpovědětTak to pak jo..No a koukal jsi se taky na pojistky co jsou přímo v tý černý krabičce na baterce?
10.03, 2. 4. 2009, odpovědětKoukal jsem na všechny...u řidiče, u spolujezdce, u baterky... a všechny jsou OK
10.38, 2. 4. 2009, odpovědětuž jsem psal že na těhle stránkách je ke stažení manuál co má asi 40MB a tam je rozepsáno jaká pojistka je k čemu!!!!!!!!! tak si to stáhni a uvidíš!!
11.03, 2. 4. 2009, odpovědětAno, stáhnul jsem si ho, jenže taková pojistka tam není. Můžu si hodit korunou, jestli je to pojistka č. 1,12,13,3,15,9 Všechny tyto pojistky mají na nefunkční přístroje vliv. Ale já hledám jen tu jednu. Ale která to je se v manuálu nedozvím!!
11.34, 2. 4. 2009, odpovědětTak ale vždyť říkáš,že to pojistkou není..Potřebuješ schéma a omrknout odkud je tohle všechno tažený..bez schématu s tím asi těžko něco uděláš.To může bejt upadlá nějaká zen třeba jenom
11.47, 2. 4. 2009, odpovědětJá vím, ale někomu se tady vypalovala pojistka, která má společný všechny ty věci, který mi nefungujou. Chci proto vědět, která PŘESNĚ to je a od tý jít a najít problém.
12.23, 2. 4. 2009, odpovědětjá nevím co jsi stáhnul ale já mám v tom manuálu všechny pojistky na veškerý el. zařízení.
16.00, 2. 4. 2009, odpovědětPojistka č.1-15A mlhovky+pravé dálkove světlo,pojistka č.3-20A přední okna+levé zadní+centralní zamykání,pojistka č.15-30A vyhřívání zadního okna+zpětných zrcátek+kontrolka vyhřívání zad.okna.
18.14, 2. 4. 2009, odpovědětJen pro úplnost. Problém je vyřešen. Odešel mi procesor v konfortní jednotce. Jednotu jsem vyměnil a vše je OK.
6.16, 3. 4. 2009, odpovědětA ta jednotka to je co?To je řídicí jednotka?Konfortní jednotka,opravdu netušim co to je!
9.49, 3. 4. 2009, odpovědětJe to jednotka, která slučuje konfortní výbavu v autě (el.okna, centrál atd...). Je u airbagu spolujezdce. Skratem mně vyhořel procesor.
11.43, 3. 4. 2009, odpovědětAha,to vůbec nevim,že tam něco takovýho je..Tak to dík za info..Můžu jí vidět po demontáži kastlíku u spolujezdce?nebo jak se k ní dá dostat?
20.09, 3. 4. 2009, odpovědětPřesně tak, odmontuješ kaslík u spolujezdce a vidíš bílou krabičku. To je ta jednotka. Ale jen mimochodem...nespravuj nic, co není rozbitý:-).
6.25, 6. 4. 2009, odpovědět