http://www.stualarm.cz/produkt/55usbfa001-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-fiatalfa-romeo/aux-vstup/ tak a je to v autě. Má na sobě slot na SD, USB a 3,5 jack (redukce z miniUSB). Protože rádio uřídí jen 6x99 skladeb, tak víc se jich přehrát nedá. Měnič by asi uměl i 10x99. Mám dojem že je nižší úroveň signálu takže je hlasitost menší než z rádia/CD. Kvalita signálu celkem slušná.
9.21, 2. 4. 2009, odpovědětAhoj, prosímtě dával jsi to tedy na origo rádio? A konektor se připojí zezadu do rádia? Už jsem o tom taky přemýšlel, ale nevěděl jsem právě jak to funguje.
11.55, 2. 4. 2009, odpovědětjj, na modrej miniISO. Na fotkách vypadá jako neprůchozí, reálně je udělán jako průchozí. Ale nevím k čemu, když původní měnič stejně nelze používat současně (ale je kam šoupnout původní konektor. Chová se jako origo měnič. Kompatibilní rádia jsou popsaný v odkaze. Já to mám k origo CD rádiu Alfa High z roku 2003.
12.27, 2. 4. 2009, odpovědětTak to mám stejný rádio, Tak do toho půjdu taky, Nechce se mi kupovat jiný rádio, tohle tam docela pěkně ladí. Tak zatím díky a měj se.
6.51, 3. 4. 2009, odpovědět