Zdravím Vas priatelia. Mám Alfu 156, 1,8 TS r.v.08 2000 a mam tak celkom kuriozny problem. Zadne hmlovky mi svietia len ked je vonku hmla, t.j. za vlhkeho prostredia. Pravdepodobne mam prerazeny niekde kabel napajania. Len neviem kde ho hladat. Nema niekto el. schemu celeho kablovania??? Moj mail je hrcka@takenaka.sk Aj kupim.
16.56, 20. 7. 2006, odpovědětZde na Webu si muzes stahnout servisni manual a tam je videt trasovani kabelů i schema.
17.00, 21. 7. 2006, odpovědětMůžeš mi prosím Tě poslat aspon ty schémata . AR 1,6TS r.v. 1998 moc děkuji Pavel
21.16, 23. 11. 2006, odpovědětČaute chalani.Nemohol by mi niekto prosím zaslať schému elektriky?odyšlo mi sťahovanie okien,brzdové svetlá a vyhrievanie zadného skla.Naraz.Poistky sú OK.Prosím poraďte kto viete čo s tým môže byť:dik
10.03, 17. 1. 2007, odpověděttak to je dobre , horsie by bolo keby reagovali na svetlo, nemas tam senzory? mozno ani o tom nevies a mas tam snimace tak ako top maju sucasne auta, posli to do alfy ako zlepsovak
21.10, 11. 10. 2006, odpovědětaj ja by som potreboval el. schemu na rok 2002/03 tu v tejto technike nic take neni a eper je hovadina.
16.19, 28. 4. 2010, odpověděttipnu si, ze ten problem je v kabelu, ktery je mezi kastli a vikem kufru - ten v gume. nevim, jaky material tam pouzili na izolaci, ale moc nevydrzi - ja uz "opravoval" mlhovky, zpatecku i cidlo zavreni kufru (cili vse, co tam vede, bez toho cidla totiz pak nefunguje ani central, neb si mysli, ze auto neni zavrene a nechce ho zamknout)
2.04, 29. 4. 2010, odpovědětjinak dodam, ze tento problem se da docasne resit opakovanym oteviranim a zaviranim kufru, ppripadne mezitim "prohmatanim" onoho kusu vedeni. je k tomu ale dobry pristup: povolis horni tapec v kufru na leve strane, tam rozpojis konektor a cely kabel i s konektorem pak vytahnes otvorem (pro ten kabel, v nemz kotvi jedna strana te gumy) ven - stejne jednoduche je to i u vika kufru, ale to nejspis ani nebudes potrebovat, tam staci vymenit ten kus kabelu, u nejz se vysypala izolace a pripadne se ukroutil a muzes zase chvili fungovat (doporucuji zvolit pro vymenu nejaky pruznejsi kabel, aby vydrzel)
2.09, 29. 4. 2010, odpovědětPotrebujem pomoc mam alfu 156 1.8 t. Spark rok 98 106 kw mam taki problem znicoho nic mi prestali. Isť okna smerovki svieti kufor ze je otvoreny nejdu stierače a klima ani nič v servise mi to nechcu urobiť vyhovaraju sa tak sa obraciam navas poistki som kukal su dobre a rele neviem ktore kukať poraťe dajte mi schemu
15.43, 12. 6. 2018, odpovědětPotrebujem pomoc mam alfu 156 1.8 t. Spark rok 98 106 kw mam taki problem znicoho nic mi prestali. Isť okna smerovki svieti kufor ze je otvoreny nejdu stierače a klima ani nič v servise mi to nechcu urobiť vyhovaraju sa tak sa obraciam navas poistki som kukal su dobre a rele neviem ktore kukať poraťe dajte mi schemu
15.44, 12. 6. 2018, odpovědětV prvom rade kukni minusove kable od baterky - skrutkove spoje, kde sa napajaju na kostru. 98 rocnik - uz bude vyhnita elektrika...
21.45, 12. 6. 2018, odpovědět