Může někdo poradit s přesným ovládáním??? Jaký je třeba rzdíl když na levém tlačítku "AUTO" svítí jedno nebo obě oranžové kontrolky,a kčemu je tlačítko v levo na kterém je zpětná šipka s písmenem A kde jsou také dvě oranžové kontrolky??? Nebo jestli má někdo manuál kde je to popsané po případě odkaz na stránky, kde lze návod stáhnout????
18.39, 4. 4. 2009, odpovědětty sipky znamenaji vnitrni cirkulaci vzduchu viborny pri jizde v kolonach popripade za kamionem
19.50, 4. 4. 2009, odpovědětmůže někdo poradit???? .... Předem dííííkec....
12.57, 8. 4. 2009, odpovědětNa tlačítku AUTO levá LED signalizuje automatické řízení teploty, pravá LED signalizuje automatickou distribuci vzduchu. Na tlačítku recirkulace je levá LED značí že se recirkuluje pokud svítí, a pravá LED režim automatické recirkulace - pokud svítí.
19.02, 8. 4. 2009, odpovědětDíky za vysvětlení ... takže na tlačítku "AUTO" když svítí obě což tade znamená automatiskou distribuci vzduchu, znamená že klima teda sama ovládá sílu větráku a směr kam fouká (nohy, do prosoru, na sklo)??? A levé tlačítko recirkulace je teda levá LED stálá recirkulace a pravá LED "auto recirkulace" že klima sama zapíná a vypíná tu recirkulaci, jestli jsem to dobře pochopil???? Ještě se mi občas stalo, že jsem si upravil ručně teplotu a sílu foukání vzduchu a stupně na pravém a levém ukazateli mi třikrát zablikali a následovně přestli. To takynevím co to znamená?!?!? Díky ....
20.51, 8. 4. 2009, odpovědětpokud vypneš kompresor klimy (*), tak klima může regulovat teplotu jen nad teplotu okolního vzduchu. pak když nastavíš méně, tak telota zabliká a zhasne nejlevější ledka. a asi sis prohodil levý/pravý ovladač klimy v textu. vlevo je AUTO, vpravo je recirkulace a každý má dvě ledky.
23.35, 8. 4. 2009, odpovědětJo,jo prohodil ... ok takže to chápu že když je vypnutý kompresor klimi a venkovní teplota ja npř. 20 stupňu, tak že klima to bez kompresoru nedostane na 18. takýe to zablikání je jen takový upozornění že mám sice nastavenou nižší teplotu neý je venku, ale bez zapnuté klimošky to prostě nepujde ... tak už mi je to jasný ... díky za školení :-)
19.21, 9. 4. 2009, odpovědět