Chtěl bych zeptat nekoho zkuseneho sviti mi kontrolka airbagu byl jsem na diagnostice, nelze vymazat je problem v sedačce spolujezdce v nějakem čidle? ( prý je tam nějaké hmotnostní čidlo když si spolujezdec sedne, tak se sepne) ma otazka je na jestli lze odpojit sedacku od airbagu a na drát k airbagu naletovat nejaký odpurek a nechat to vymazat diky.
19.43, 7. 4. 2009, odpovědětodpůrek naletovat jde ale zkus nejdřív jestli je ten kontakt co je pod tou sedačkou dobrej. tenhle kontakt je stará bolest u alfy (vlastně všechny kontakty a celá elektronika se moc nepovedla).
20.00, 7. 4. 2009, odpovědětJe to sletovaný na tvrdo ještě před tou diagnostikou
20.06, 7. 4. 2009, odpovědětked som robil vo fiate tak prebiehala koli tomuto zvolavacka na fiatoch stilo..menili prave tie hmotnostne cidla...rozobrala sa sedacka a sup sup..
10.22, 8. 4. 2009, odpověděttaky mi svítí kontrolka bagu a je to u řidiče v sedačce, budu to asi řešit příští týden,mělo by to jít spravit nebo rozchodit na 3 bagy,co mi říkali,tak uvidíme,pak kdyžtak napíšu
22.19, 9. 4. 2009, odpovědětako to dopadlo ja mam tiez v haji hmotnostne cidlo a nechce sa mi rozoberat alebo vymienat cela sedacka je to ciste odporove cidlo?
10.33, 2. 4. 2010, odpovědět