Čau, mám problém se stahováním okna u řidiče. Při stahování mi ve dvřích zakřupalo a okno zůstalo dole a nahoru už nešlo, oddělal jsem tapíko a motorek točí, ale bovden skrz něj projede tak 10 cm a konec, opačným směrem to samý. Nevíte čím by to mohlo být a jak se celý mechanismus dostane ze dveří? Díky za rady.
14.09, 12. 4. 2009, odpovědětČau,mechanismus vymontuješ tak že musíš odšroubovat všechny matky na 10 klíč.Odpojit drát a vytáhnout závlačku z toho špuntu co je ve skle.Pak to vyděláš ze skla a jde to ven.Není to žádnej problém práce tak na 5 až 10 minut.Kdybys potřeboval stahovačku tak to prodávám za 800 kč
14.15, 12. 4. 2009, odpovědětdíky za radu i za nabídku, nejdřív zjistím co s tím je a kdyžtak se ozvu, kdyby to nebylo opravitelný. Neřešili jsme spolu ten výfuk na 2.5? Zapomněl jsi na fotky:-) Dneska jsem ho poslouchal a už to má asi za sebou, už zase někde profukuje a už mě to nebaví spravovat.
21.05, 12. 4. 2009, odpovědětJe to možný,mám hodně emailů a pak se mi někdy stane že na něco zapomenu.Musím ho nějak vymontovat a pak bych to nafotil
22.03, 13. 4. 2009, odpovědětJá to chápu, hele, dneska jsem si objednal nový střední díl, ten můj mi už zase rupnul a už mě to nebaví látat tak jsem to musel promptně vyřešit. ale nevím jak je na tom kat a taky bych potřeboval ten průžný díl mezi svody a kat. Takže pokud ho budeš vyndávat jen kvůli mě..., nechci, aby ses na mě pak zlobil, kdybych nic nevzal
17.32, 17. 4. 2009, odpovědět