Zdravím všechny stejně postižené alfamánií)) A opět jsem tu s jedním dotazem..Jde o věc co jsem zatím nebyl nucenej řešit - ale právě dělám muziku a potřebuju protáhnout nový kabely ze sloupku do dveří a mě jde o to jak na to..Konektor je šroubovací,na to jsem už příšel,ale nejde mi vyndat ta část konektoru co zůstane na dveřích-jakej je na to fígl?No a jinak vy co jste už nějakej ten kabel táhnout do dveří potřebovali-jak jste to řešili?Přes ten konektor co tam je protahovat ještě další kabely je nereálný-tak průchodka někde bokem-nebo jak?
9.49, 16. 4. 2009, odpovědětTak jak chlapy-netahal jste nikdo kabely do dveří?
23.41, 16. 4. 2009, odpověděthele dělal jsem to kvuli předělání zadního stahování oken a to tak, že tam u toho plastovýho konektoru by měl bejt takovej zobáček, funguje to jako pojistka....šroubovákem sem si to založil a pak konektorem stačí pootočit a vyskočí to samo
7.00, 17. 4. 2009, odpovědětjá potřeboval natáhnout jeden kabel a řešil jsem to tak že jsem si provrtal díry v místech kde ten kabel pak nebude moc vidět. konektroy a silikonem jsem to utěsnil aby tam náhodou neteklo a občas si ani nevšimnu že tam nějakej kabel vede.je to taková tak trochu prasečinka řešit to takhle ale já neměl chuť vymejšlet jak to zadělat do origo průchodky.
7.28, 17. 4. 2009, odpovědět