Ahoj, potřeboval bych tak trochu narychlo radu. O víkendu se chystám přehodit přední dveře a při tý příležitosti mě napadlo nastříkat obě zrcátka, jelikož se mi z nich odlupuje barva:-( A tak bych se chtěl poptat co na to koupit za sprej. Určitě nejsem jedinej, komu se ta barva sloupla a zajímaly by mě zkušenosti těch, co už to stříkali a taky bych rád, aby tam ta barva zase nějakej ten rok vydržela.
11.26, 16. 4. 2009, odpovědětČau ja som ich striekal takto: demontovať ich z dverí potom ich rozobrať,očistit-odmastiť, nastriekať rozleptávačom na plasty, nastriekať základovkou,dať si namiešať farbu podla čísla farby karosérie,naplniť to do spreja a nakoniec bezbarví lak a je to. Ja som takto strekol aj kryty hmloviek
11.40, 16. 4. 2009, odpověděturčitě sundat rozebrat odmastit,ale po základu na plasty se dává plnič,nejlíp ti porodí přímo kde budeš kupovat barvy...
12.13, 16. 4. 2009, odpovědětNo vidím, že sme se nepochopili úplně přesně, takže to upřesním, nechci je stříkat do barvy auta a ani nechci stříkat přimo to plastový zrcátko. Potřebuju nastříkat tu kovovou část, která je přišroubovaná ke dveřím a na ní je pak přidělaný to plastový zrcátko. Jinak když budu přehazovat dveře a dávat tam starý zrcátka, tak je samozřejmě sundat musim, jenom mi jde o to jakou barvu použít, abych docílil stejnýho nebo aspoň podobnýho vzhledu jakej to mělo původně a zároveň aby to pár let vydrželo.
12.41, 16. 4. 2009, odpovědětAha ty myslíš ten adaptér no ja si myslím že to treba zbaviť tej starej barvy použiť nejaký základ na kov po rípade plnič ak by tam boly nejaké nerovnosti a potom fabu akú chceš ale najskor čiernu matnú
13.37, 16. 4. 2009, odpovědět