Neviem akú máte skúsenosť s autodeltou na slovensku, ale konkrétny majitel autodelty SK je neskutočne arogantný, chcel som si tam dať urobiť zvýšenie výkonu u AR 159 2,4 210k a investovať do úpravy a apsolutne žiadny prístup!!! Neviem či má tolko klientov alebo je taký hlupák v čom to je , ale neskutočne hulvátsky prístup. Keby mi niekto poradil kde by sa dala vykonať úprava Alfa Romeo v prevedení Autodelta, majitel tu na slovensku nechce moje peniaze, ani cenovú ponuku mi neposlal, dva mesiace mi posiela ponuku a ked som mu zavolal zložil mi telefón: Nespolahlivý človek, v živote nenavšívte Autodeltu na Slovensku. Ak má niekto skúsenost s nejakou Autodeltou v Rakúsku v čechách dajte mi prosím vedieť. Ďakujem
13.23, 16. 4. 2009, odpovědětNa tu slovenskou autodeltu jsem psal, a dostalo se mi odpovědi že pán už pro ni nedělá, ale není problém auto upravit, jen to nebude pod záštitou autodelty :-/ a že mi pošle nějakou nabídku, ale jak píšeš, trvalo to cca 2 měsíce než jsem se dozvěděl že na to nemám :-))) a že bude lepší, když začnu brzdama, podovzkem a motor nechám až nakonec. Jinak v čechách jsem na autodeltu nenarazil :-(
21.13, 16. 4. 2009, odpovědětArogantni tupci. Je jedno jestli úprava stojí 40 nebo 400tisíc. Ale v tomto případě je zřejmé, že jde jen o vydělávání peněz-nic ve zlém,každý chce vydělávát,ale když se jako srdcas tvářím,tak bych se měl taky tak chovat. A to někomu slušně odpovědět,ať v dobrém či špatném je jenom to nejmenší co může aspoň trošku slušný člavěk udělat. (i když co jsem s toho vyčetl,tak máš asi na mysli 2.4JTD a ta se opravdu na nějaké radikální úpravy nehodí,ale jak jsem napsal,odpověď je to nejmenší)
21.51, 16. 4. 2009, odpovědětTak nazývat je hned arogantními tupci to nééé, třeba vážně mají moc práce :-/ Každopádně jsou to jejich peníze, které stačí jenom zvednout...v dnešní době už prostě neplatí náš zákazník náš pán :-( Mám peníze, krásné auto, nádhernou ženu, ale člověka který se o moje auto postará jako o vlastní ne a nééé najít...
22.41, 16. 4. 2009, odpovědětDobry den prajem. Chcel by som sa informovat, ci by ste mali riadiacu jednotku ALFA ROMEO 156 GTA seriove cislo. 0 261 207 609 Dakujem pekne
17.16, 16. 6. 2013, odpovědět