Ked nechcete mat peniaze kupte si auto a najlepsie AR 156 nedavno som ju kupil a uz 1700 eura v prdeli !!! Dos sa mi seru svetla stale nejake vyhori a najnovsie uz aj hmlovka a spodne ramena atd....na tych nasich krasnych cestach toto auto dostava riadne na picu .......leze to moc do penez !
16.19, 22. 4. 2009, odpovědětBože, a co jsi od talošů čekal??
17.38, 22. 4. 2009, odpovědětBože to jsou zase příspěvky
17.40, 22. 4. 2009, odpovědětAlfa najede 100 000 a je dobrá k sešrotování.
17.43, 22. 4. 2009, odpovědětMám 2.4JTD která má 200tis. přes a motor šlape jak hodinky. Tak kde je chyba? Před tím jsem měl TS benzín (ano dovoz) a nebejt ožralý kundy která mě setřelyla tak jí mám do dnes. Co chcete? Stilový auto za pár pětek?
21.14, 22. 4. 2009, odpovědětTEn typek co hovori ze 100 000 km a do srotu tak myslel tak 900 000 km A stocenych na 100 000 km . Motor musi vydrzat 600 000KM ked sa on starate a nedavas mu na picu
22.49, 22. 4. 2009, odpovědětviz Honza když se neumíš o své auto starat tak takových příspěvků nezůčasňuj
12.07, 24. 4. 2009, odpovědětZajímavej názor, já znám dost lidí, co mají na ní najeto 2x tolik a na díslech i 4x tolik a pořád jezdí jak má :) Ale to se o ní taky musíte trochu starat a né si myslet, že si koupíte auto a bude s ním jezdit 5 let bez investice ! A třeba ty ramena jsou první co se mění a bylo to tady napsaný už milionkrát...
18.17, 22. 4. 2009, odpovědětNež si koupím auto, tak si zjistím, co mě čeká a s tím do té koupi jdu...nechápu, proč si lidi koupí auto, o kterém nic neví. Měl sis koupit Fabii 1.2 a měl bys pokoj a nemusel by sis stěžovat.
19.34, 22. 4. 2009, odpovědětFAbii 1.2Htp ma kamos,koupil super kousek s 30.000km a uz ma motor na hadr po necelym roce :)
20.23, 22. 4. 2009, odpovědět;o)) moje alfička má už 200 000 a motor přede jako kotě...jediné šrámy jsou na laku a vevnitř v kufru (vozím psa)...Alfa prostě vydrží tak dlouho, jak dobře se o ni majitel stará...ale než jsem si ji koupil, tak jsem počítal s tím, že budu investovat...
21.05, 22. 4. 2009, odpovědětTak když si koupí auto s jenom polovinou motoru :D
10.58, 24. 4. 2009, odpovědětalfa je auto ktere ma srdce a to je investice jako prase to je fakt :-))))
21.26, 22. 4. 2009, odpovědětSprávně, kupte si tričko a auto vám pak líp pojede.
21.29, 22. 4. 2009, odpovědětAj ked ma to do teraz stalo dost aj tak by som ju nemenil je to muj milacek :))) len bych tu moji alficku poprosil aby mi setrila vic mi penazenku :)))
10.23, 23. 4. 2009, odpovědětMyslim ze casto je to vic o servisu ktery auto dela nez o aute kolik do nej das :)
16.43, 23. 4. 2009, odpověděttak naco si ludia kupujete auta, ked potom stonete, ze ste museli donho vrazit pet korun. to sa jednoducho neda. auto je najvacsi zrut penazi to si zapamatajte a kde nechce vrazat do neho penazi nech chodi busom.
17.06, 23. 4. 2009, odpovědětpresne tak, je to o tom aky kus trafis pri kupe a potom ako sa o to staras. A k tej fabii by som tiez mohol napisat ake je to super auto, svagor to kupil od nova, teraz to ma 50 000 a motor ma nepravidelny chod, stabilizator meney po 30 000 a vseobecne podvozok na rozpadnutie. Ja som na mojej 1.9 menil nedavno vsetky ramena + ulozenie stabiku - vsetko boli diely od vyroby a to je na tom nalietane 150 000. Kazde jazdene auto vyzaduje investiciu ci chces alebo nie. Ked nemas zaujem investovat aby to este nejaky cas vydrzalo tak si to umy, navoskuj a postav do garaze. Potom sa mozes tesit ze mas alfu....zcesty
17.48, 23. 4. 2009, odpovědětlubos-ss : cau lubo v kratkej buducnosti ma bude cakat to iste - menit komplet ramena, mozes mi pls odporucit niekoho alebo webovu stranku odkial si kupoval nove? co ta to vyslo? vopred dakujem
20.24, 23. 4. 2009, odpovědětteraz k celkove k autam. nikto v zahranici nepredava auto len tak. vecsina pripadoc je ze ho nabura alebo si zacina pytat vecsie investicie ale zas ma na druhe.... tam si auta na seba aj zarobia ke najazdia benzinaky aj 50tis. km rocne a naftaky aj viac. a dalsia vec, dobre auto nikto nedoveze, lebo prerobi na takom. skoro vsetko su polepene vyhonene crepy. pred rokom som zhanal alfu. ked sa predavali 156 JTD 99rok aj za 130tis sk ale aj za 200tis. plus dovoz. ktore bolo asi lepsie?
20.27, 23. 4. 2009, odpovědětjawaboy mas pravdu.Nikto nepreda vonku dobre auto za par korun sam dovazam.Bud je to jeba alebo pol miliona na tachaci 95 precent aut.Napriklad: jul2006 BMW530XD 1majitel KM 600 000 A hosi vsetko povodne samozrejme okrem veci pre udrzbu Ale napr ramena,brzdy,spojka, snimace, vse povod. Takze reci ma to 150 000 a menim ramena brzdy {kotuce}turbo atd ... ano na tachci ale real 400 000 a viac, Uz s vonku stocene KM
23.00, 23. 4. 2009, odpovědět..nekupuj si auto o ktorom nic nevies..a o alfe to plati 2nasob..potom kazdy skuci jaky je to chrap. ja som spokojny na 100%..jtd super motor spotreba nijaka.ked si si kupil vyhoneny benzin s 98 roku tak mozes plakat.
13.37, 24. 4. 2009, odpovědětono je to skor ze ak chces presne ten model. ide skor o stav karoserie. zle opravenu buracku lacno kupis, je skarede a tazko predas. motor a ostatne veci sa daju porobit, sice s nejakymi investiciami. ja som dal v priebehu roka do jtd alfy 2500eur, ale menil som vsetky spotrebny material aj ekd som nemusel akutne a turbo som ani repasovat nedaval, poznam firmy co to robia a je to cisty ojeb a fuserina. solidny repas stoji skoro tak isto ako nove. a stare som poredal za slusne prachy naspet do servisu kde ho pouziju na nd. a placem? teraz mam aspon istotu ze ma bezne veci v najblizsej dobe neprekvapia a nemusim utekat do servisu. ono ked chce clovek auto musi mat na ten servis a hlavne nelepit polskymi dielami...
15.10, 24. 4. 2009, odpovědětpresne,pyta to kvalitne veci.mam skusenosti s tym ze vrchne ramena si ludia zhanaju za 2 koruny vymenia a za mesiac strasny narek ake je ta alfa zle auto lebo je to zasa vybite..ved ked si tam niekto namontuje marcipanove ramena z polska neni o com..a tak to plati aoj o zbytku auta..jednoducho na ten servis treba mat.
16.21, 24. 4. 2009, odpovědětno poradi mi už konečne niekto kde zozeniem KVALITNE!!! ramena - predne spodne horne, aj zadne? -------chcel by som kvalitu, co aj vydrzi nie volake polske atrapy.......alebo si to radsej nechate pre seba ako tu na tejto stranke bohuzial byva tradiciou.
18.25, 24. 4. 2009, odpovědětpozeraj minimalne znacky febi, moog, trw a neviem co este.. ja mam febi a to su nemecke. potom zalezi od ceny kde to kupis, rozdiel v cenach je dost velky.
19.57, 24. 4. 2009, odpovědětskus klasiku autokelly.sk autostangl.sk a elit.sk ja pozeram hlavne tam.
19.59, 24. 4. 2009, odpovědětdíki, takuto odpoved som chcel ...najlepsia sa mi zdala autokelly tam aspon vidim aj co kupujem:). a z tychto 2 znaciek by si ktore ramena uprednostnil na svoju alfinku----- MOOG alebo FEBI BILSTEIN ? nevies este nahodou, kde zozeniem origos nove tlmice Bilstein a nove pruziny Eibach? ... hentam mali len Monroe a tie nemam otestovane.
11.37, 25. 4. 2009, odpovědětskus mjauto.cz cez ups posielaju aj na sr. ktore uprednostnit? neviem, ja som kupil febi z autokelly mali ich na sklade a mali aj o nieco mensiu cenu. no tlmice som menil a mne nechanik poradil sachs alebo monroe, su to uz stare znacky s overenou kvalitou. som kupil monroe u autokely, mali celkom slusnu cenu. len z autokelly neposielaju na dobierku. but si prides pre to osobne alebo to poslu nejakemu odberatelovi v tvojej blizkosti, ci uz predajnu alebo servis.
11.46, 25. 4. 2009, odpověděta mozno ti pomoze ebay.de alebo com. nieco tma maju drahe a nieco za facku oproti tunajsim cenam. ale tiez tam maju dost polskych veci. ja som si odtial bral zadnu ciru optiku, nova s homologizaciou za tretinu ceny po com isli na sr a polovicu ako v cesku.
11.50, 25. 4. 2009, odpovědět