dnes len tak náhodou som otvoril prednú kapotu a na spodnom kryte v prednej časti za chladičom niečo mokré/1.6 TS/zistil som že je to kvapalina zelenej farby tak si myslím že to bude z klími asi to presakuje od hadičky kde je spojená s trubkou pod tým hliníkovým valčekom. ale na druhej hadici.Nemal už niekto podobný problém/zatial klima ok/ ale si myslím že len dočasne kým toho nevytečie viac.
20.11, 23. 4. 2009, odpovědětpokud je to kapalina a jěště k tomu zelená tak to ja chladící kapalina a je třeba to opravit než ti vyteče a uvaříš motor. v klimatizaci je plyn!
20.30, 23. 4. 2009, odpovědětale ja mam chladiacu zmes ružovej farby. a tá trubka ide ku chladiču klimi čo si myslím lebo je pred velkým chladičom
20.44, 23. 4. 2009, odpovědětcau Marek, prave vcera som bol naplnit klimu a ide tam kriklavo zelena kvapalina. Na dotyk mazlava ako olej, pretoze nou sa maze aj kompresor klimy. Ked bude diera na hliniku, daj to zavarit a ked na gumenej casti, tak vymena hadice a zalisovanie na hlinikovu cast.
22.57, 23. 4. 2009, odpovědětsorry-špatně jsem si to přečetl.
23.21, 23. 4. 2009, odpovědětdakujem za rady.asi to uniká medzi hliníkom a hadicou. skúsim tam dať sk pásku a uvidím či to pomôže .kolko € asi stojí to naplnenie?
7.50, 24. 4. 2009, odpovědětja ked som plnil pred rokom tak ma to vyslo na cca 40 eur.
8.12, 24. 4. 2009, odpovědětno mozem ti povedat ze sk paska asi zazraky nenarobi lebo v klime je prevadzkovy tlak 15 atmosfer a v nudzovom rezime aj 25. Ak ti to tecie na spoji gumenej hadice a hlinikovej trubky, bude zrejme potrebna oprava nalisovanim noveho spoja. Kym neopravis netesnost ani to nechod plnit, zbytocne prerobis.
9.05, 24. 4. 2009, odpovědět