Ahoj Alfisti, potřeboval bych poradit. Dnes ráno jsem vyjížděl dal jsem "R" ,vyjel dal" N" ,zamknul vrata zařadil "R"a nic . tak jsem znovu nastartoval a stále tam nešla zařadit spátečka . Tak jsem dal za 1 a trochu popojel. Na 1 jsem mohol popojet pozez tak 1 metr protože tam byl plot. Takže jsem auto trochu potlačil dal jedničku a jel. Pak jsem zastaliv a zkusil "R" a zase v pohodě. Tak jsm to ještě po chvíli zkusil znova a zase Ok. Pak jsem dartazil do práce zkusil "R" a skočila tam až na třetí pokus. Ted jsem to zkoušel znova a skočila tam okamžitě. Jsem z toho pako! Prosím o info - radu ,v čem může být problém. DÍK
9.34, 24. 4. 2009, odpovědětTo nikdo z vas nedokáže poradit??????????????????????
8.08, 29. 4. 2009, odpovědětMáš tam dost oleje?
15.17, 29. 4. 2009, odpovědětZkontroluj jestli tam mas dost oleje... selespeed pokud má nízkou hladinu tak odmíta radit (a nekdy se ani nerozsviti varovna kontrolka), jen bych te rad upozornil ze hladina oleje pro selespeed se meri pri zapnutem klicku protoze si to cerpadylko nejaky ten olej z nadobky nasaje a hladina klesne..
10.02, 4. 5. 2009, odpovědětDík za rady. Olej se měří při zapnutom klíčku nebo zapnutom motoru?
12.17, 4. 5. 2009, odpovědětStačí mít zapnutý klíček...
10.33, 6. 5. 2009, odpovědětmam podobny problem se selespeedem,mě to normalně jede dokud se to nezahřeje pak mi to zařadi na N.a konec necham to schladnout a zase jede.podle diagnostiky netěsni spojkovy valeček v robotu,proto vas žadam jestli ho někdo nema je to 156,114kw,2000,r.v.prosim o pomoc
20.49, 4. 5. 2009, odpovědět