CAUTE ALFACI, TAK JE TO V PRDELI..PRVNE SE ME POLAMAL NA ME 156 ALFICCE VALECEK U SPOJKY NA PEDALU..TEN SE VYMENIL..A SAMOZDREJME SE VYJEBAL TEN NA TE PREVODOVCE TEN POMOCNY. MECHANIK ME RIKA ZE PREVODOVKA MUSI VEN A ZE ZROVNA I SPOJKA A BLABLABLA..ZA SPOJKU CHTEL 8000 A ZA PRITLACNY VALECEK SKORO 2000... KDYZ JSEM SE DIVAL NA WWW.MJAUTO.CZ TAK JSEM SE ZHOROZIL JAK ME HCCE OKRADS. VAZNE VEMVIM CO TEDY UDELAT JESTLI KOUPIT CELOU PREVODOVKU PAC TA MOJE NENI MOC KOSER NEBO JESTLI NENI TAK EXTREME NAROCNY VYMENIT TEN VALECEK..PROSIM PORADTE POPRIPADE DEJTE NABIDKU NA PREVODOVKY ..DIKY MOC DAVID Z BRNA
11.46, 24. 4. 2009, odpovědětted me jeste napadlo kdo je z brna nemate nekoho kdo umi udelat alfam servis za dobrej peniz a neni to zadnej kok*t
11.51, 24. 4. 2009, odpovědětmam prevodovku za 3500 ma najeto cca 110tis jsem ze zapadnich cech muzu ti ji poslat
16.55, 24. 4. 2009, odpovědětv prdeli mas spojku a ne prevodovku ... chces menit neco, ceho se to vubec netyka :-) na valecku ti vymeni gumicky, pokud neni uplne v haji - vetsinou se ta gumicka otoci - hlavne, dkyz to dlouho stoji - nazerne pistek.
18.51, 24. 4. 2009, odpovědětcau no tam je ten pomocnej valecek na spojce a pak je tam jeste nejakej ovladac spojky ne? co sem se dival na netu na nahradni dily...me to proste dela to ze zmacknu pedal a jakoby se propadne ale pak ho zvednu a drzi v zakladni poloze...co teda mam vymenit...musim u toho menit spojku..me tam ten mechanik krmil ze kdyz to rozdela tak musi zrovna vymenit spojku...pocitam stim ze prevodovka bude muset asi dolu abych vymenil ten valecek nebo ten ovladac spojky???je to tak? dekuju predem moc za rady!!!
19.27, 24. 4. 2009, odpovědětNo ty můžeš prakticky snížit cenu jen koupí levnějších dílů-pokud seženeš spojkový ložisko v tím vypínacím válečkem levnějc než 2000 a zrovnatak spojkovou lamelu s přítlačákem levnějc než za 8 tisíc,budeš to mít levnější.Ten mechanik to myslí nejspíš tak,že by bylo dobrý udělat při tý příležitosti i spojku - to si myslim..Protože vytáhnout převodovku je dost práce,je dobrý to udělat při jednom.
1.11, 25. 4. 2009, odpovědětAHOJ, SPOJKU TU MÁM I PŘÍTLAČÁK I TEN OVLADACÍ KUŽEK CO JE VE PROSTŘED ALE JSEM Z Č.BUDĚJOVIC S POZDRAVEM LIŠKA MOB. 774 94 94 11
22.40, 24. 4. 2009, odpovědětvubec nevimco to bude doufam ze jen ten pritlacak..to bych teoreticky mohl vymenit bez zhozeni prevodovky? lafu sem jeste nekuchal..ja objednam zatim ten pomocnej valecek..a kdyz to bude hodne v prdeli tak podleme v nejhorsim odesel ten ovladac spojky neboli asi ten krouzek...spojka je menena asi tak40 tis km
20.36, 26. 4. 2009, odpovědět