čus všichni,mam problem s topením a vyhříváním sedadla u řidiče. Když otočim topení do červeného pole chvilku to topí a pak začne foukat studenej vzduch,pak musim přidat na teplejší a děje se to samý,teplej vzduch a po chvilce zas studenej,až když otočim na max. teploty tak fouká stále teplej vzduch. Ale to je zas moc,někdy si potřebuju jen trochu přitopit a udržovat to. A ten problém mam i se sedačkou u řidiče,když zapnu vyhřívání,tak hřeje a po chvilce nic. Druhé sedadlo je v pohodě. Tak prosím poraďte,jestli víte co s tím. Dík
14.52, 24. 4. 2009, odpovědětjo a mam 1.8 TS r.v.98
14.56, 24. 4. 2009, odpovědětmám ten samý problém :(
13.21, 7. 9. 2009, odpovědětZdravím panové. Podle Mě máte šatný snímač venkovní teploty který je v L zrcátku. Ten vyhodnocuje blbou teplotu venkovní a podletoho se řídí zbytek. Tak si kupte novy teploměr do zrcátka a už vám to bude fungovat tak jak má. Kdyby někdo byl z jižních čech a přijel ke Mě tak mám zráctko a mužeme to vyskoušet.
13.27, 7. 9. 2009, odpovědětTak co přišli jste na něco?
10.08, 10. 9. 2009, odpovědětještě jsem neměl čas to řešit ... alfičku prodávám, tak to možná ani už řešit nebudu :(
10.13, 15. 9. 2009, odpovědětno tak jsem měl rozkuchnutý obě dvě zrcátka a asi jsem ten snímač nemohl ani najít :(((((((((
7.12, 16. 9. 2009, odpovědětporadte prosim s tim topenim.... chvilku mi to topi a pak fouka zase studeny vzduch, ale kdyz to dam na max teplotu, tak to topi porad, ale to se zase neda prezit :(
20.12, 9. 11. 2009, odpovědět