Ahoj, mohl by někdo prosím poradit jak do 156tky namontovat na zadní plato reproduktory. Příprava tam je, jen mi jde o to, jak je tam připevnit. Díry jsou připravené, plastové,není v nich závit a jsou dost velké. Potřeboval bych vědět, jakými šrouby je přidělat. Moc prosím o radu....Díky!!!
12.07, 20. 2. 2007, odpovědětZdarec... Je to pripraveny na standartni ovalny repra.. Ale je tam trosku problem!! Musis urvat ten plast z toho spodku plata je tam jen tak provizorne navarenej plastem.. Pak musis odstranit ty kovovi cvocky z vrchni mrizky tu sundas a nasroubovanej reprak do toha plastoviho pripravku prosroubujes pres to vrchni plato a pak das spatky tu mrisku.. Mum tam dany 150W repraky prez zesilovac a vcelku to rezonuje takze tam su nachstanej dat ten tatlumovaci matros Dinamat.. Pokud do toho budes poustet normalni vykon tak to bude v pohode... Mnoho zdaru..
21.39, 21. 2. 2007, odpovědětMám dotaz, jaký rozměr repro do Alfy 156 r.v.2000 lze dát? Teď tam nějaký jsou, ale jsou to šumítka... Chtěl bych tam dát od Blaupunktu nějaký.. Jinak jsem se díval, tak za zadníma sedadlama, taková ta "polička", kde jsou nachystaný "otvory" na repro, je to vůbec na repro? Chtěl bych si někam dát menši subwoofer a nevím kam. Díkec
15.53, 17. 4. 2007, odpovědětRepro jsou standardní 165 mm. Předek komponentní, zadek koaxiály (dveře). Na tvém místě bych koupil nějaké slušné repro (proč zrovna Blau?) a woofer do plata bych nechal plavat. Nebude to k ničemu. Když woofer tak do kufru (nejlépe reprem do díry pro lyže).
7.17, 19. 4. 2007, odpovědětProč Blaupunkt? Ptotože se mně zdá, že mají slušný repro za slušnou cenu= cena/výkon. Jaký bys doporučoval ty? Jinak,jak ten subwoofer do otvoru pro lyže tam mám dát a jaký?
19.15, 24. 4. 2007, odpovědětChlapi, jak tak vidím, tak spousta z vás tam dává nějaký lepší repráky, no a já sháním zase ten origo reprák do předních dveří, protože když sem si kupoval Alfici, tak tam zrovna jeden chyběl (někdo ho asi potřeboval :-)). Takže nemáte ho náhodou někdo (nejlíp někdo z Brna)? Na ceně se nějak domluvíme!
9.56, 19. 4. 2007, odpovědětPokud budou v pořádku až rozdělám dveře, máš ho u mě. Případně všechny. Nechám ti je za odvoz. Pokud jezdíš po D1, tak se dohodnem (exit 90).
10.56, 19. 4. 2007, odpovědětDík moc, ale po D1 skoro nejezdím, jen výjimečně, takže je to pro mě trošku z ruky. Ale DÍK za nabídku!!!
12.47, 19. 4. 2007, odpovědětChceš ty strašný repráky z plastu?((Jsem zrovna měnil za jiný,tedy ještě nemám hotovo,ale 2ks bych měl mít tak za cca 14 dní až to dodělám.Chtěl jsem je vyhodit,ani nevím jestli jsem ten jeden co jsem vyměnil už nevyhodil.Pokud ho najdu,dám ti oba klidně zadara.
15.57, 20. 4. 2007, odpovědětJak moc "slozita" je vymena repraku v prednich dverich? Chtel bych dat i dozadu, ale do toho se mi nejak nechce :-)
17.35, 20. 4. 2007, odpovědětTak jenom výměna není nic složitýho,stačí vydloubnout šroubováčkem původní krytku reproduktoru,povolit 4 šroubky a vyměnit repro,ale chce to dávat bacha na rozměry rapráku kterej tam montuješ.Nestačí koupit jakejkoliv o 160mm průměru.Třeba já jsem musel odmontovat původní reproduktory a pod ně vložit 18mm dřevotřískovej kroužek,protože jinak by už neprošly originál otvorem ve dveřích a musel bych řezat plech což se mi nechtělo(blaupunkt velocity).Ono je vždycky dobrý repráky přidělat co nejpevnějc a to pokud možno na pevnou část dveří,takže ten vyrobenej nákružek je pro kvalitu zvuku jednoznačný pozitivum.Pak by se taky měly vytlumit dveře aby to za něco stálo.No,nafotil jsem to,ještě to nemám hotový,pak to dám někam na web.Je to komplet postup včetně demontáže čalounění a vytlumení dveří i s montáží nových repro.No,ještě to nemám komplet,pak to někam uploadnu.takže by se dalo říct,že pokud to chceš udělat opravdu pořádně aby to za něco stálo,je to poměrně složitá operace.Jedny dveře zaberou klidně 5 hodin práce i víc.Ale pokud jen měníš repro za jiný,tak to je otázka 10 minut na dveře.Dobrý je při tý příležitosti když už je to rozebraný vystříkat spodek dveří něčím proti korozi,třeba resistinem na dutiny.Další věc je montáž výhybky k vejškáči/basáku někam do dveří což obnáší výrobu držáku.Prostě je to práce celkem dost.
4.55, 23. 4. 2007, odpovědětDíky moc, ten reprák (stačí jeden) by se mě hodil :-) Odkaď seš prosím tě?
17.13, 22. 4. 2007, odpovědětPraha
4.57, 23. 4. 2007, odpovědětTak to je pro mě zase trochu z ruky, jet tam kůli repráku by se mě asi nevyplatilo a cestu v nejbližší době do Prahy neplánuju, ale dík moc za nabídku!
13.09, 23. 4. 2007, odpovědětJakou značku repro+subwoofer doporučujete v poměru cena/výkon?
18.32, 26. 4. 2007, odpovědětImpulse nebo Ground Zero.. Sou celkem cenove prijatelny a hlavne nebudes litovat.. Hlavne si nekupuj nejaky sity sou to zbytecne vyhozeny penize...
22.09, 26. 4. 2007, odpovědětImpulse jsem měl a basáky ze dveří mi oba odešly.Nehrály špatně,ale je to šitová kopírka....
17.54, 10. 5. 2007, odpovědět