Ahoj dělal jsem GO motoru 2.0TS r.v 01 byl podpálený píst dal jsem nový a nové pístní kroužky(tlaky jsou na všech válcích stejné).Voda se nestrácí motor se nehřeje, běží perfektně. Prostě nevím co stím, použítý olej Selenia AR 20K 10W40 za třítisíce ujetých km jsem na suchu doliljsem cca 2 litry a po tisíci mám minimum. Co stím mám dělat nechci aby mi lehnul stálo mě to děsný prachy ta GO. Napadlomě použít nějaké adetivum nebo hustší olej 10W60 racing Selenia ale nemám skušenost takže prosím o RADU Za každou dobrou radu moc děkuju, jen prosím nechci laborovat takže opravdu jen opravdu ověřené recepty moc děkuju.
19.09, 28. 4. 2009, odpovědětčo takto výmena gufier na ventiloch,bývajú ztvrdnuté a potom netesnia
19.40, 28. 4. 2009, odpovědětkdo ti dělal to GO? se to asi moc nepovedlo když ti to žere olej. GO znamená že se opraví celý motor, takže by ti to mělo olej žrát v normách.
19.58, 28. 4. 2009, odpovědětgufera jsou taky nové je tamnové úplně všechno co jde oprava stála 35000.- a dělal to mechanik co dělá alfy celkem dlouho a každý kdo tady má alfu tak k němu jezdí. On mi řekl,že alfa si olej vezme,ale že to normální neni a že neví. Tak nevím jestli semu to nepovedlo? ale ten motor jde jak švýcary jede jak šlak fakt super jenom ten olej!!!!!!!!!!!!!!
20.11, 28. 4. 2009, odpovědětjěště je varianta že ti to nikde utíká. mě to jeden čas začalo sáknout kolem filtru (trošku smáčklá příruba tím jak se na něm taky dělalo GO a opřelo se to o ní). Kdo ti to tedy dělal?
20.15, 28. 4. 2009, odpovědětDo 2.0 TS se má dávat pouze 10W60 racing!!!!!!!!!!!
20.20, 28. 4. 2009, odpovědětKde jsi to proboha vzal že se tam má dávat pouze racing (10W60)?to je zase píč......!!!!do 2.0TS se má dávat normálně 20K (10W40) a racing jen pokud se jezdí sportovně!!!!!!!!!
20.55, 28. 4. 2009, odpovědětTo všechno nový to je co přesně?ty máš nový písty a nově vybrušovaný a vyhonovaný válce?Máš měněný vodítka ventilů v hlavě?Kdo to dělal?Bejt tebou,zkusim vytáhnout svíčky jestli maj všechny stejnou barvu..Pak se dá soudit víc.
21.06, 28. 4. 2009, odpovědětJinak nevim kdo každej k němu jezdí.Docela by mě to zajímalo - pokud myslíš kameník - tak znám lidi co tam měli špatný zkušenosti.Já osobně tam nebyl nikdy.A nebo kdo to je?Ať tu nejsou dohady o někom kdo si to nezaslouží
21.08, 28. 4. 2009, odpovědětŽádný aditivum proti žraní oleje do motoru nelej, jen ten olej znehodnotíš...Motory po GO povětšinou olej žerou a trvá to tak 10.000 km než se "usadí", čím budeš mít víc najeto, tím nižší spotřeba oleje bude.Další věc je, jak auto používáš, jestli jen na couračky nebo jezdíš delší trasy, s couračkama po městě bývá spotřeba oleje vysoká. Použitím oleje 10W-60 se může spotřeba oleje snížit, ale není to pravidlo.Musíš s motorem zacházet jako s novým a moc nezávodit, musí se zaběhnout....
15.44, 29. 4. 2009, odpovědětřekl tady někdo jméno Kameník? ve spojení špatný zkušenosti? To asi neví co řiká.. Jako tvrdit že alfa je dobrá a romeo špatný!!
15.59, 29. 4. 2009, odpovědětFASTKRASH a STRAWBERRY156 jsou největší kokoti na tomhle webu a celý to tu potopili oni!!!!!!!!
16.47, 29. 4. 2009, odpovědětproč se aspoň nepodepíšeš? ale zasmál jsem se. jsem zvědavej co ti na to řekne strawberry :-)
17.05, 29. 4. 2009, odpovědětjěště pořád se směju :-))))))))))))))))))))))))))))
17.08, 29. 4. 2009, odpovědětPepe tak a teď se směj.si přečti co tu píšeš..ty si ty alfy vynalezl a si chytrej jak rádio
17.17, 29. 4. 2009, odpověděttak se nám představ ne?
17.18, 29. 4. 2009, odpovědětnejsem chytrej jak rádio, jen píšu z vlastních zkušeností protože jsem si s alfou už něco zažil!a jestli se to někomu nelíbí tak ať to co píšu nečte,ne?
17.20, 29. 4. 2009, odpovědětjenomže ať vlezu na jakýkoliv příspěvek tak všude figuruješ ty a hned každý kdo něco napíše v rozporu s tvojím názorem tak je to blbost,špatně a podobně..míval sem jednou taky takovýho kámoše co všemu rozuměl,všude byl a od všeho měl klíče a takový lidi mi s odpuštěním lezou na nervy a teď mi můžeš napsat ať sem nelezu anečtu si to :-)))
17.23, 29. 4. 2009, odpovědětTy demente a napadlo tě někdy,že ten kámoš i když tě to sralo sebevíc moh mít pravdu a kdo byl vedle jsi byl ty jako v tomhle případě?To je pořád zas a znova,pořád to budeš pokoušet a pořád zas a znova budeš jak ten kokot vypadat-s tím nic nenaděláš,njn:-D
20.23, 29. 4. 2009, odpovědětnelez sem a nečti si to!
0.20, 30. 4. 2009, odpovědětnic ve zlým anonyme, ale fastcrash je jeden z nejpohodovějších lidí co sem chodí, snaží se všem poradit a pomoct a sám sbírá zkušenosti.. Takže tuhle nemístnou prudu si nech pro jiný.. Neřikám že do toho druhýho ses netrefil, ale rychlejrozstčel je můj oblíbenec heree..
17.30, 29. 4. 2009, odpovědětluciano děkuju za podporu. dál už to řešit nebudu, protože na to nemám sílu a ani chuť ale jedna věc mi vrtá hlavou. anonyme, tys řekl že já a strawberry jsme potopily tenhle web ale já myslím že ne. nevím jak ostatní ale můj názor je ten, že tenhle web potápějí ti kteří sem píšou anonymě a píšou si sem co chtěj-to znamená TY a všichni tobě podobný! A já dokážu uznat chybu tak nechápů co to je za blbost že když se mnou někdo nesouhlasí tak je podle mě blb.
17.36, 29. 4. 2009, odpovědětroztrhejte si obcanky jste jak maly kluci a ani jeden neni schopny uznat kritiku at anonim ci fastcrash. Jinac k tematu, to ze po GO motor zere olej to je snad bez diskuzi, je zajimavy ze nekteri sice na vsechno vypisuje stale ty samy veci dokola ale takovoudle zakladni vec nevite,jen www.znackoveoleje.cz to napsal naprosto jako vzdy sparavne.(ted rypu do tech hadajicich),tak a do me ja to zvladnu:))
18.46, 29. 4. 2009, odpovědětJestli máš nové gufera ventilových vodítek, tak olej to může brát jen přes prostor který těsní pístní a stírací kroužky, změř tlaky ve válcích jestli nemáš velikou vůly mezi pístem a vložkou válce. Jinak to olej na jiném místě brát nebude....
18.58, 29. 4. 2009, odpovědětjá uznávám kritiku ale když mě někdo osočí že potápím tenhle web a ani se nepodepíše, tak se nezlob ale na to reagovat musím. Já mám motor taky po GO a že by to ze začátku nějak víc žralo olej jsem si nevšiml. jen vím, že když jsem lil 20K tak to žralo cca 1litr na 10000km a teď když dávám racing tak cca 0,4litrů na 10000km.
18.52, 29. 4. 2009, odpovědětjá si třeba zase naopak myslim že si jeden z mála co tenhle web držeji zuby, nehty na správný úrovni.. Je vidět že alfu nemáš tejden a neděláš tady chytrýho.. Je vidět že jí máš z lásky a to se cená.. Takovejhle keců závistivejch si tu nevšímej, každej by chtěl vědět víc!-)
18.58, 29. 4. 2009, odpovědětNo ja nevím co tu řešíte za blbosti ale vždyt se podepsal !!!!!!!!
20.11, 29. 4. 2009, odpovědětpodepsal se,jo? kde prosím tě!!
20.40, 29. 4. 2009, odpovědětNo uklidnit tě může,že ho alespoň nepotápíš sám:-D..Myslim ten web..:-DDDD
20.43, 29. 4. 2009, odpovědět192.219.broadband10.iol.cz:Ty demente a napadlo tě někdy,že ten kámoš i když tě to sralo sebevíc moh mít pravdu a taky jí měl a kdo byl vedle jsi byl ty jako v tomhle případě?To je pořád zas a znova,pořád to budeš pokoušet a pořád zas a znova budeš jak ten kokot vypadat-s tím nic nenaděláš,njn:-D..
20.25, 29. 4. 2009, odpovědětA kameník-stačí se zeptat pana kejmla-ten sem už nechodí a nebo i štěpána kterej dělá alfy a znám ho osobně.ˇ5ešilo se tam u něj po kameníkovi pár nedotaženejch věcí.A kdo tedy dělal ten motor,dozvim se to konečně????
20.27, 29. 4. 2009, odpovědětNo jestli PEPE néní jméno tak já nevím asi to vidím jenom já:-))
20.57, 29. 4. 2009, odpovědětAhoj Motor dělal pan Pokorný je to vyhlašený motorář a znám dost lidí co jim dělal motor a všichni jsou spokojený i já jsem spokojený jen ten olej . Třeba histerčím a sednesito motor zajíždím ,dávám si pozor. Jinak je celkem zbytečný se hádat kvůli ptákovinám, ale samozřejmě chápu že když někdo nemá to odvahu se podepsat kde bere tu odvahu pomlouvát!!!! Hele naleju tak Racing a uvidím. Jinak všem za příspěvky děkuju snad si sedne trochu se zanese a budu klidně spát. Díky všem.
22.34, 29. 4. 2009, odpovědětA kolik jsi s tím zatím najel?Když vytáhneš svíčky měly by mít všechny stejnou barvu-na to bych bejt tebou mrknul.Jinak sednbout si to může,ale předpokládám,že 1000km jsi už najel,když víš,že to bere litr/1000..A zlapšit se to samozřejmě může,ale myslím,že o moc se s tím už počítat nedá..A pokud tomu budeš dávat pořádnej záhul,tak nejspíš ta spotřeba ještě stoupne..Mrk bych na ty svíčky preventivně-to ti nic neudělá
23.11, 29. 4. 2009, odpovědětAhoj najel jsem s ni cca 4000tkm a naliljsem tam cca 1,5litru možná necelé dva dolíval jsem tam dvakrát protože jsem olej kontroloval jak mi řekl ten motorář. po prvních pětistech kilometrech neubylo nic moc a pak asi po prvních 1500km jsem měl minimum nic mi nehlásilo jen jsem kontroloval měrku dolil jsem cca 1/2 až 3/4 litru a zase po cca 1500 kontrola a zase minimum ted už jsem dolil jen 1/2litru třeba si to sedá.Jo ještě jedna věc nemůžu povolit víčko na dolívání vždycky ho musím povolit za pomocí řemínku a to ho nedotahuju nijak extra. Tak to je ještě takový poznatek jako když se tam úplně přicucne na tom gumovém kroužku, tak ted jsem ho namazal olejem lehco jako když dávám filtr tak snad to bude lepší. Zatím díkes.
19.45, 30. 4. 2009, odpovědětkejml sem chodí, ale nemá potřebu se vyjadřovat. Kejml také chodí k Vencovi Kameníkovi do Sluštic a od příštího týdne bude chodit k němu do Hostivaře.
0.12, 30. 4. 2009, odpovědět