Ahojky chlapi, mám klíče s centrálním zamykání na Alfu 156 (nevystřelovací klíče). Už se mi totálně zničil (prppadl) ten gumový proužek, pod kterým je tlačítko na centrální zamykání. Dá se někde sehnat náhradní gumka nebo třeba i celý plastový nádstavem ve kterém je klíč uchycen? Dále se chci zeptat, kde mi vyrobí náhradní klíče. Mám totiž jen 1. Díky za odpovědi
7.12, 30. 4. 2009, odpovědětgumka se dá sehnat buď prodejně fiat,nebo alfa (cca150kč) nový klíč kolem 2000kč jestli si to ještě dobře pamatuju
7.28, 30. 4. 2009, odpovědětja som mal tiez ten problem. gumka sa da kupit samostatne, ak chces mat bars aky kluc, fiatacky je taky isty. ak chces mat alfacky, tak jedine v alfe. stoji cca 3000korun. ak hochces aj oficialne nakodovat, musis mat kodovaci kluc, bol fialovy alebo kodovaciu kartu. neviem co presne bolo u 156ky. Ja som mal na 145ku len jeden cerveny, mam uz druhy cerveny kupeny v servise ale nemam este nakodovany. je tam system code1, ten este robi bars kdo. musis sa len poinformovat kto ho robi v tvojom okoli.
7.30, 30. 4. 2009, odpovědětja mam taky jenom jeden, ale vystrelovaci. volal jsem primo do Imofy a tam mi rekli, at pocitam, ze za rezervni klic dam cca 5.000 + 700 za kodovaci kartu. Museji to objednat primo v Italii podle VINka. Ale ten tvuj nevystrelovaci muze bejt levnejsi.
14.59, 30. 4. 2009, odpovědětjá jsem si ho kdysy kupoval a astálo mě to taky tak nějak. 5000 klíč plus 700 karta a to mám klasickej červenej nevystřelovací. (pak jsem ho asi po pěti dnech ztratil-zbyla mi jen ta destička co je uvnitř-to pivo no :-) )
16.37, 30. 4. 2009, odpovědět