čaute Mám taký problém. chcem vymeniť predné spodné rameno a neviem vybrať tú priečnu šrobu čo drží tlmič je proste v tom silentbloku dosť zažratá. a ešte nemá niekto ten zadný silenblok na spodné rameno predný aj čap sú OK píšte.radte, ponúkajte /ide o pravú stranu/ ahojte
19.57, 30. 4. 2009, odpovědětProstříkat WDčkem nebo podobnou sračkou a kroutit.Pokud máš možnost zkus na to použít pneumatický povolovák to těma rázama trochu uvolní.Jinak já jsem ten šroub co drží přední tlumič v tom hliníku povoloval asi 3 hodiny a nakonec jsem musel na něho navařit ořech a tim povolovákem jsem ho dostal ven.A to nemluvím o zadních tlumičích tam jsem taky užil svoje s těma šroubama.Tak ať se daří...
9.10, 1. 5. 2009, odpovědětTen nemusis povolovat kvuli ramenu ne???jinal lepsi to vyndat i s tlumicem,ten sroub na 10 imbus nejde nikdy.
10.02, 1. 5. 2009, odpovědětNo pozor na pravé straně šel jak malina a na druhé jsem během povolování porodil křečky:-).On myslel ten dole v tom silentbloku to psal já jak se trápil s tou mrd....v tom hliníku:-)
10.18, 1. 5. 2009, odpovědětuž je to nastriekané wd-čkom .neviem keby som to skúsil vyklepnúť kladivom či niečo nepovolí :dík za rady
10.49, 1. 5. 2009, odpovědětna tenhle sroub kladivem NEE. stahovak a udelat si pripravek a sroubovat a sroubovat... . jinak na zarezly dlouhy srouby je nejlepsi pneumaticky Kangoo. ale to musis mit o co oprit protikus z kteryho ho vytloukas. a pokud nemas origo novej sroub, tak si tento neznic. ma jemny stoupani zavity!
10.16, 2. 5. 2009, odpovědětTen šroub nejde nikdy, já ho odvrtal a pak vymlátil ven, pěkná práce hodinu na každý straně :-)))))
23.49, 7. 5. 2009, odpovědět