Ciao, mám 2.4JTD 103kW, a občas se mi stane, když jedu normal nohu na plynu, že přestane uplně táhnout, jakobych brzdil motorem ale nohu mám přitom na plynu furt stejně, vyšlápnu spojku pustim a nic naposled sem to musel zopakovat asi čtyřikrtát, než se chytla... Jinak volnověh drží celou dobu v pohodě a motor jde pěkně, na neutrál se celou dobu taky vytáčí ochotně... Máte někdo podobnou zkušenost, čím by to mohlo být??? dik R.
13.44, 1. 5. 2009, odpovědětvypada to na nudzovy rezim. ale nie ten ze obmedzi vykon ale hned ze okrem volnobehu nejde nic. mne to obcas robi tiez. pojdem na diagnostiku.
13.58, 1. 5. 2009, odpovědětNEbo snimac polohy pedalu.
17.07, 1. 5. 2009, odpovědětMne to robilo na benzine a zistil som ze mam skorodovane kontakty na relatku palivoveho cerpadla... po vycisteny vsetko ok.. Pozri si relatka a kablove spoje aspon ku ktorym sa dostanes. precistenie im aj tak nezaskodi :-)
19.39, 1. 5. 2009, odpovědětže by váha vzduchu? Nemáš tam náhodou přímý vzduchový filtr
1.18, 2. 5. 2009, odpovědětMne to robi to iste, len ked je vonku chladnejsie rano. bude nereaguje na plyn, po chvilke trosku zacne a po dalsej chvilke ide normalne. s elektrikarom kamaratom sme sa zhodli ze but potenciometer plynu alebo snimac tlaku railu. zial zatial nema cas mi spravit diagnostiku.
7.35, 2. 5. 2009, odpovědětdiky alfisti, myslel sem sice že to bude jednoznačnější řešení ale co se dá dělat, holt alfa.. Jinak tam mám sportovní KN vzduchovej filtr v origo airboxu, je teda možný že to jebe váhu, ale tak zatim zkusim pročistit ty kontakty a uvidíme...
13.44, 3. 5. 2009, odpovědětjestli chces jednoduche reseni tak jdi na diagnostiku.
13.57, 3. 5. 2009, odpovědět