Prosím o pomoc diagnostika mi ukázala chyby P1172 Samoadaptivní parametr TRA - signál pod spodní mezí - přítomen P1173 Samoadaptivní parametr FRA - signál nad horní mezí - přerušovaný nikdo mi není schopnej říct co to je... co to znamená ... a hlavně co s tím ... Prosím o pomoc kdo s tím má nějakou zkušenost ... Díky
10.49, 2. 5. 2009, odpovědětJe to problem s riadenim/regulaciou paliva. Adaptacne hodnoty presahuju povolene hodnoty, auto nedostava taku zmes aku by malo.
15.11, 2. 5. 2009, odpovědětdíky moc ... ještě co s tím mám dělat na co se zaměřit ... a ještě dotaz můžou to dělat špatný svíčky ... ten vůl co to měl předemnou tam mezi ngk nacpal continentalku !!! mohla by pomoct výměna ???
22.02, 3. 5. 2009, odpovědětještě doplnim 1 conti mezi 7mi ngk ... fakt inženýr !!!
22.05, 3. 5. 2009, odpovědětTa svíčka za to nemůže. Zaměř se na lambda sondy.
22.35, 3. 5. 2009, odpovědětSvicky to nebudu, to je to posledne. Tu moze byt problem s vahou vzduchu, lambda sondou, hocijaka netesnost (ventily, saci potruby, vyfukove potruby...) aj vstreky ale tie az na koniec. Moze to byt hocico ale zaklad je zamerat sa na tu vahu, lambdu a netestnosti
20.29, 4. 5. 2009, odpovědětmel jsem ten samy problem.taky mi to napsalo to same.vycistil jsem vahu vzduchu,skrtici klapku.pak uz na diagnostice tato chyba nebyla
22.10, 4. 5. 2009, odpovědět