Caute, Mam alfu 1,8 TS pred faceliftom, dnes som zistil ze ked idem plynule na jednom rychlostnom stupni pri akceleracii, tak pri 4000 otackach sa vykon strati az do cca 5000 a potom to zas zarve do sedadla.. preco je tam take hluche miesto ??
14.43, 2. 5. 2009, odpovědětmal som ten samý problém ale na 1.6 TS. vyčistil som váhu a ide ako nová.treba to skúsiť než budeš kupovať novú a ušetríš €: maj sa
21.22, 2. 5. 2009, odpovědětTak som to vycistil.. bolo to iba minimalne zaprasene, vyzera to cele ako novy kus... ked som to vsak zlozil alfa nejde.. volnobeh lieta po pridani sa dusi... odpojil som baterku a skusim reset.. tak uvidim
17.23, 4. 5. 2009, odpovědětZkus ji nechat odpojenou a uvidíš.Tím čištěním si ji asi odrovnal uplně.
17.33, 4. 5. 2009, odpovědětZkus to nastartovat z odpojenou váhou jestli to bude lepší tak je KO.
18.02, 4. 5. 2009, odpověděttak baterka bola hodinu off, po nastartovani to zas lieta, svieti cervena kontrolka check, po odpojeni vahy je to to iste, ba malinko horsie. Ked mam vahu pripojenu tak po chvili sa volnobeh ustali ked ju odpojim zas lieta, ale bez ohladu na to ci je pripojena, alebo nie po pridani plynu auto zdochyna, dusi sa... ked plyn podrzim tak vyjde do otacok, v otackach ma aj vykon, normalne som siel par sto metrov, ale ked pustim plyn tak okamzite zdochyna, volnobeh je v haji... co som mohol prefuknitum pokaslat ??? co je to za suciastka do frasa ???
18.33, 4. 5. 2009, odpovědět100% Váha vzduchu
18.48, 4. 5. 2009, odpovědětNova vaha namontovana, auto ide lepsie ako pred poruchou... Dakujem zucastnenym za pomoc
20.28, 7. 5. 2009, odpovědět